Fantasy Champions League 2015/2016

Џубa, Кoстa, Фегули.

Кoј си бе ти Бернaт дa излaгaш нa пoлувреме? Шибнете им гoл бе![DOUBLEPOST=1443557027][/DOUBLEPOST]Пa и Кoстa не мoжеше уште 2 минути дa oстaне вo игрa?

Oвoј Пеп 100 пoенa ми скинa :mad:[DOUBLEPOST=1443557258][/DOUBLEPOST]И Абденур излегoл вo 59тa минутa :mad:

Пoстoи ли пoгoлем бaксуз oд мене?

Последно уредено:
ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
ДАГЛАС КОСТА У 58МА МИНУТА ИЗЛЕГОЛ.
АБЕ ПЕП САКАШ ДА ТИ ЕБАМ СВЕ НАЈМИЛО ДА ТИ ЕБАМ?„!??“„!??!!?!?!?!?!?!??!?!!?!?!?„!?

Штета што го немав Левандовски , ама се надевам Кристина утре ќе даде 5 гола.

Кога ќе ја средат играва да видиме на мира колку поени сме извадиле? 0 ми пишува кај сите играчи од Баерн. :D

OUR APOLOGIES
It seems Fantasy Football is more popular than ever before. We know you hate to wait but please try again in a few minutes.

Scoring starts on Matchday 2 to give everyone a chance to submit a team and start on a level playing field.

:tapp:

Леле ќе го убијам Гвардиола, гол и 2 асистенции плус капитен. Изваден у 58ма минута. Абденур клин шит 59та изваден.
Ќе ти ебам и револуционер и свет дух, све у курац.

Де бе па и вие, одма навалувате после утакмица кога е најголема гужва. Ни Фантази ПЛ не ја отвара одма после утакмиците од 4 што се.
Лева капитен и Коста ги имам од денес само :D

-5 поена Абденур, -5 поена Бернат, -4 поена Коста (капитен)

14 поена ми пропаднаа поради прерани измени

Леле ќе го убијам Гвардиола, гол и 2 асистенции плус капитен. Изваден у 58ма минута. Абденур клин шит 59та изваден.
Ќе ти важат поените од Коста бе. Само ќе изгубиш 4 поени, 1х2 за клин шит и 1х2 за 60 минути игра. :)

Мене ми пропаднаа 2 кај него. :)

Една асистенција има

Абе матер да му ебам матер на Пеп цццццццццццццццццццццццц

Абе матер да му ебам матер на Пеп цццццццццццццццццццццццц

Ај бе доста, барем гол и асистенција направи. Ти скоро започна со фантази игрите. Ќе се случува капитенот и ништо да не ти направи, а и ти реков Лева земи си го, ти Милер ќе го чекаш да влегува во второ како Азар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom