Фанови - Фернандо Јосе Торес Ханз

• Креатор на темата Креатор на темата nando
  • Време на започнување Време на започнување
игра напад бре толко ли не га знаете еве ви слика или па на гоогле пишете fernando torres

imgres
edq0e0or272kyqo41n.jpg

Ау море кој бил овај. Онај шо пее аи сеу ту пегу или како и да е, така?

^ Не бе. Нели е онај пејачот од Макарена?
Изледа тој ќе да е.

Он е негов фан и ако он вика дека е Јосе, тогаш Јосе е.
Така го преведуваат,во Шпанија живеев,имаат Хосе или Жосе само,немаат Јосе :D т.е немаат Ј буква и место ХАХАХА пишуваат ЈАЈАЈАЈА

шалете се шалете се гледајте вечер Chelsea-Reading и ќе видите што ќе прави дечково

Така го преведуваат,во Шпанија живеев,имаат Хосе или Жосе само,немаат Јосе :D т.е немаат Ј буква и место ХАХАХА пишуваат ЈАЈАЈАЈА
Цел свет го имаш прошетано, а не знаеш да препознаеш сарказм:confused:

шалете се шалете се гледајте вечер Chelsea-Reading и ќе видите што ќе прави дечково
A нашминкан ќе е вечер или?? И на која програма да гледам Чхелсеа - Реадинг? На МТВ ли ќе има? Оти тука ги даваа Олимписките игри..

Ај важи баш ќе гледам.Вообичеано не сум по вакви работи ама изгледа интересно ова спортов а и дечково изгледа надежен е.
Иначе ја нов сум во фудбалов па ме интересира ова како се игра? Пошто според имињава што ги пишува малце чудно ми доаѓа.
Нели Reading значи читање? А ова Chelsea која е? Chelsea Clinton?
Тоа значи дека Челси Клинтон ќе чита книги со овој Јосе?
Чекај бе малце..па овој познат некако ми е бе...нели беше на А1 едно време имаше емисија на рапорт со Јосе?

Нели Reading значи читање? А ова Chelsea која е? Chelsea Clinton?
?

Не пер, туку Јосе ќе чита книга на Челското море. Толку ли англиски да не се знаело, мислам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom