Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Таа мало дете има, може болно е ама ипак не е тоа оправдување, зборам за ако е таа причината. Зошто не верувам да е спукана нешто со управата кога управата е... таа.
Да знам дека има мало дете(ако е тоа причината),но сепак е доста чудно...ај ќе видиме следниот викенд пак играат турнир во Љубљана ако ја нема и таму значи ќе бараме пак нов трењер...

Белобрадиот интериста

Кој аматеризам госпоџа Дибирова и денеска нема да биде на клупата...барем да се знае причина зошто е така обично известување могу ли е :mad:?

Ustvari Dibirova ti e nema verzija na ajmo devojke, samo klima so glava i lapa platicka

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ахахаха што гледам на мтв Господе....
Ужас.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Нека ја земат оваа Кристијансен па да видат дали ќе има едно празно место во сала.
Настрана тоа што е машина и за Хмирова,Дамјановиќ го има измислено ракометот.

Нула се во ПР ракометарките добар дел од нив се 3-4 години веќе тука незнаат да бекнат Македонски,Сара една утакмица комбинирано нема изиграно од сите години.....прст на чело малце зошто е празна салата.

ЛЕЛЕЛЕ СВЕ ДА ВИ ЕБАМ РАДИЧЕВИЧ УМРЕ ВЧЕРА ОВИЕ НЕ ГЛЕДААТ РОПАЦИ МРТВИ!!!!!!!

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Бог да чува се.. Ај еднаш ама 2-3 пати?? Глупав
Аааа се извини ок

Види ги, упорни се со Радичевиќ а таа лежи на клупа, не игра цело време. ХХХХХХХХХХК ПУ!
Pred toa vika eve ja Suslina, toa Dibirova dreme na klupa,pu sve vi ebem

Pred toa vika eve ja Suslina, toa Dibirova dreme na klupa,pu sve vi ebem

Абе ајде, дебили, матер да им заебам кретенска. Нерешено, тој вика имаме резултат за фајнл фор, 7ма минута у второ полувреме. Абе мрш МРРРРРРРШШШШШШШШ ГОВНАААААААААААААААААААААААААААААААА[DOUBLEPOST=1492274483][/DOUBLEPOST]Не бе, треба некој да ги истепа, дефинитивно.[DOUBLEPOST=1492274588][/DOUBLEPOST]напад за 3 разлика „дали е ова нападот за фајнл фор?“

Губиме топка, доаѓаат на минус 1.

Абе крф да серете, говна проклети.

Последно уредено:
Има дечко оваа Сара Ристовска би сакал да ја смувам?

Уопште не е задоволителна играва во 1/4 финалево, се надевам ќе прикажат подобра игра во 1/2 финалево, ова денеска беше флертување со елиминација (барем во прво полувреме)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom