Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Kе згрешат ако не ја задржат Лекиќ ,а и по изјавата се гледат дека сакат да останит.
врати се страна - две, ќе остане Лекиќ, пишав. Aко пишам уште еднаш ќе ме ликвидираат :)

Гледам и тука муабет, Македонки, немакедонки :icon_mrgr: Ристовска крилото има квалитет ама за Митова, Петковска, не ме смејте :)

Гледам и тука муабет, Македонки, немакедонки :icon_mrgr: Ристовска крилото има квалитет ама за Митова, Петковска, не ме смејте :)
Ја пишав кои се македонки во тимот, а за квалитетот потполно се слагам со тебе. За мене Ладева е подобра од Петковска, ама дали еден ден ќе биде квалитет за ЛШ не знам :)

Атмосферава што ја гледам на преносов (не знам како било у сала) на ЖРК ми стои подобра него на РК со Кристијанштад. До тоа ниво дојде работата. А Лазовиќ ала Циндриќ, потпишаа со Канељас и французинката и се препородија овие.

Маκедонκите ќе ги видиме утρе на дело.:backa:
Досега извлеκовме г'з,еден двомеч од маџаρκите што се пρавеа Енглези,и втоρпат од јуниоρκите на Војводина κои се на дното на табелата во еκстρа силната сρпсκа лига :свиркам:
Утρе игρаме со Κаρпати од Уκρаина.Е сега незнам точно дал ни се ρоѓаци,пошто незнам точно дали доаѓаат од пρед или позади Κаρпатите.(n)Сеедно.:DНајважното е деκа ни доаѓа една сρедно жалосна еκипа,но сепаκ сеρиозна за добρа пρовеρκа до κај сме и на што сме со нашите Јуниоρκи.Не би саκал да бидам негативец,но воопшто не сум оптимист.Мислам деκа не чеκа едно јаκо тρесκање од земја и давање една ρеална слиκа за нашава ρепρезентативна ρаκометна монотонија.А би бил најсρеќен κога би ме демантиρале во двомечов...:oeoeoe:

Последно уредено:
А колку чини карта за следење во живо? И дали треба да се резервира неколку дена унапред?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom