ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.971
- Поени од реакции
- 57.779
Требаше да се уплати 1 хен. оваа... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи дека пичондрите од втор тим изгубиле 11 разлика во УкраинаВардар-Ларвик во четвртфинале![]()
ЈебигаКажи дека пичондрите од втор тим изгубиле 11 разлика во Украина![]()
Дошла да го гледа Мичо волот сигурноКлодин Менди гледаше кошарка денес во Кале.Ќе ја купуваат или што ?
Се поздрави со неа,пред мене седеше. Нејзе ја клецка сега или другарчиња сеДошла да го гледа Мичо волот сигурно![]()
Ете ја статијата во претходниот пост, изгледа женска му еСе поздрави со неа,пред мене седеше. Нејзе ја клецка сега или другарчиња се? Колку што знам таа е мажена за братот од Кнежевиќ/Раичевиќ.
Леле слепец.Ете ја статијата во претходниот пост, изгледа женска му е
Гледам става слики со нејзе, селфиња курци палци![]()
Година дена и тоа се раскинати. Раскинаа, ботов стави слика од неа гола на ФБ и ја тргна после мада штетата беше напраена. Без мозок човек.Дошла да го гледа Мичо волот сигурно
EDIT:
http://www.gol.mk/kosharka/po-pino-minovski-ja-ulovi-i-20-godishnata-niakate
И без да прочитам, знаев дека ради него има дојдено. Не знаев дека раскинал со Пино и се фатил со оваа хахаха Што ќе прави ботот со тетоважата?![]()
Се гледа тоа.Година дена и тоа се раскинати. Раскинаа, ботов стави слика од неа гола на ФБ и ја тргна после мада штетата беше напраена. Без мозок човек.