Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.554
- Поени од реакции
- 17.995
Ihneva covece kakvi potezi ima,od patiki gi vadi bravo devojce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инвалидска количка да стават во нападот на Вардар на десен бек, подобро ќе одигра од Лазович и Кликовац.
И самиот спомна,"генијалец" од тренер ке купуваат скандинавка на среден бек а имаат злато во тим,ама треба да се работи со Ихнева,има страшен прв чекор и не се плаши да шутира и да влегува на шест за разлика од Хмирова која освен селфи тешко да знае нешо друго.Ихнева златно чупе.
Зошто генијалниот стратег Индира не ја играше против Динамо?
Неа ја чекавме да не реши. Нека земе телефонот да се слика крава една.Глејте ја Тата на клупа, ни ја донесе победата и кур ја боли![]()
Неа ја чекавме да не реши. Нека земе телефонот да се слика крава една.
Ихнева алал да ти е. Дојче машина проработи фала богу!
И ги гледав партиите во Тјуринген страшна беше. Конечно да видиме и во наш тим да проигра. Имаше денес желба, беше инспирирана се гледаше дека сака да игра. Тоа го бараме од неа да каса во напад.Мора да има една за сликање де.Многу ми е драго за Алтхаус што проигра денес. Се гледа дека сака да игра и дека сака да победува. Не и легна Врадар некако, но мислам дека треба да и се даде уште една сезона.