Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Фала курцу германкава да изигра добра партија.
Ихнева повторно со кршење кичми. Индира мора повеќе шанси да и дава. У ситуација кога ја нема Лекиќ она треба да биде прв среден бек а не Николиќ.
Суслина на ниво.

Барбара е очобол у дресот на Вардар, у Крим добра си беше.

Мора да ги добијат и следните две утакмици и да се докопаат до третото место, у таква ситуација ќе играат со Гер кој сезонава не се на ниво од претходните сезони па би имале шанси за ф4. Второто место ни теоретски не е можно да се освои а со четврто ќе играат со Ларвик кој сезонава со сигурност се најдобрата екипа, мислам и дека немаат пораз сезонава, а Вардар со формата од сезонава тешко би се докопал до ф4.
Следна Динамо и после со кого сме?

Да и јас на тоа помислив. Да ја прогласиме за светица.

Јас мислам да ја обесиме.Сепак во нормалниот свет секој играч што се враќа после неколку месечна пауза уште на првиот натпревар постигнува најмалку 10 голови.

Да не заборавиме да ги пофалиме и Индира и Јованка кои што се фантастични оваа сезона.Да не заборавиме дека и најдобриот светски играч отскокнува бааги со квалитет пред останатите наши и противнички ракометарки.Да не заборавиме и дека до сега одлично функционираа,но враќањето на Тата ги поремети итн. :)

Второто место ни теоретски не е можно да се освои

теоретски има шанса ... Динамо сите натпревари да ги изгуби (со Вардар и Будуќност реално, ама треба и со Турингер дома да изгуби), а Турингер дома да изгуби од Лајпциг) и нормално ние сите да ги победиме ...[DOUBLEPOST=1425154317][/DOUBLEPOST]мислам дека добрата игра на Алтхаус е дело на Питлик ... досега немаше голови од неа бидејќи немаше ни акции за неа ... мислам дека Питлик има вмешано прсти за да се игра повеќе со пивот, а не како досега само за да се брои во тимот ... Индира не правеше акции за пивот ...

Јас мислам да ја обесиме.Сепак во нормалниот свет секој играч што се враќа после неколку месечна пауза уште на првиот натпревар постигнува најмалку 10 голови.

Да не заборавиме да ги пофалиме и Индира и Јованка кои што се фантастични оваа сезона.Да не заборавиме дека и најдобриот светски играч отскокнува бааги со квалитет пред останатите наши и противнички ракометарки.Да не заборавиме и дека до сега одлично функционираа,но враќањето на Тата ги поремети итн. :)

Јас мислам да не заборавиме како играше пред да се повреди. Десет гола ко од шала ги даваше, во најлош ден. Таква фантастична игра ретко на овие простори кој ја одиграл. Мислам дури и за стратег да ја земеме се гледа дека има непроценлив квалитет. Се надевам и во иднина и книга може да и отворат: Заслугите на Тата во дресот на Вардар богатство за следните генерации.

теоретски има шанса ... Динамо сите натпревари да ги изгуби (со Вардар и Будуќност реално, ама треба и со Турингер дома да изгуби), а Турингер дома да изгуби од Лајпциг) и нормално ние сите да ги победиме ...

Да да, моја грешка.

Ања :uzi:

Еве што значи добар ``советник`` што знае да ``советува`` неколку добри напади за пикер, 6/6 плус 2-3 седмирци изнуди.
Поздрав дека треба да се избрка на клоци! (y)[DOUBLEPOST=1425154600][/DOUBLEPOST]
Јас мислам да не заборавиме како играше пред да се повреди. Десет гола ко од шала ги даваше, во најлош ден. Таква фантастична игра ретко на овие простори кој ја одиграл. Мислам дури и за стратег да ја земеме се гледа дека има непроценлив квалитет. Се надевам и во иднина и книга може да и отворат: Заслугите на Тата во дресот на Вардар богатство за следните генерации.
Не мора за стратег, имаме веќе еден извонреден, женска верзија на Стрине-то од Данска, стручњак пар екселанс, ајмо дјевојке тесно у одбрани и кој сака нека дојде. (y)

теоретски има шанса ... Динамо сите натпревари да ги изгуби (со Вардар и Будуќност реално, ама треба и со Турингер дома да изгуби), а Турингер дома да изгуби од Лајпциг) и нормално ние сите да ги победиме ...[DOUBLEPOST=1425154317][/DOUBLEPOST]мислам дека добрата игра на Алтхаус е дело на Питлик ... досега немаше голови од неа бидејќи немаше ни акции за неа ... мислам дека Питлик има вмешано прсти за да се игра повеќе со пивот, а не како досега само за да се брои во тимот ... Индира не правеше акции за пивот ...
Немој да грешиш душа, лани пивот игравме совршено. Само не беше Алтхаус туку беше Ѓокиќ:
zrk-vardar-300x195.jpg

Немој да грешиш душа, лани пивот игравме совршено. Само не беше Алтхаус туку беше Ѓокиќ:

така е, ама оваа сезона немаше ни пробни подавања до пикер ... некако играта не беше поставена за пикер ... а денес се инсистираше да се игра на пикер и покрај неколкуте пресечени топки и подавања каде што е најгусто

Последно уредено:

Шала на страна. Лично очекував да има подобра сезона од прошлата. Почна одлично. Ако ти текнува на подготвителниот турнир хендбал фиеста во Унгарија, Вардар играше против Гер и Ларвик, таму одлично си ги одработи минутите кои што ги доби. Беше одлична и у напад и у одбрана со доста висока реализација од игра. Е после се деси што се деси па ќе помине некое време за да видиме нешто од неа.
Лани на доста утакмици беше бледа но имаше и некои добри партии.

Не мора за стратег, имаме веќе еден извонреден, женска верзија на Стрине-то од Данска, стручњак пар екселанс, ајмо дјевојке тесно у одбрани и кој сака нека дојде. (y)

Секој со свое мислење. Мене никој неможе да ме убеди дека Тата е играч. Едноставно девојката нема ни сила во шут, ниту некоја тактика. Да, подвижна беше знаеше да отвори али јас ве убедувам дека дете да земат од младинци подобро ќе изигра од неа. Истото мислење го имам и за Пино.

И еве ја сезоната пред неа. И следна ќе игра. Ќе видиме кој ќе биде во право.

Претпоставувам зошто е убава па и се дава некој плус. Истово на времето беше и она дрвоно во репрезентација Наташа. Дрво неделкано. Труп. Отиде во Германија да игра во втора лига и таму не ја биваше.
така е, ама оваа сезона немаше ни пробни подавања до пикер ... некако играта не беше поставена за пикер ...
Не се согласувам. Колку само топки продаде Алтхаус годинава на пикер и јас би прекинала да и подавам. Имаше лани Индира игра за пикер, е сеа шо Ања беше како исплашена досега неможе да се криви тренер. Затоа и Мечевска ја зема искусен пикер да покрие.

Шала на страна. Лично очекував да има подобра сезона од прошлата. Почна одлично. Ако ти текнува на подготвителниот турнир хендбал фиеста во Унгарија, Вардар играше против Гер и Ларвик, таму одлично си ги одработи минутите кои што ги доби. Беше одлична и у напад и у одбрана со доста висока реализација од игра. Е после се деси што се деси па ќе помине некое време за да видиме нешто од неа.
Лани на доста утакмици беше бледа но имаше и некои добри партии.

Да шала на страна и Радичевиќ имаше добри партии пред да дојде во Вардар. И пино беше светски играч. И Хмирова изиграла два натпревари добри. И Николиќ 10 години беше доста солидна и ја влечеше репрезентацијата наша на грб - сама. Али ете сега гледаме која е формата. И Тата ниту била некогаш во врвна форма за да се поставува како играч без кој неможеме или да го жалиме. Само реални да бидеме и ќе се разбереме :)[DOUBLEPOST=1425155909][/DOUBLEPOST]Ах да и Тата ја промаши лани во ф4 за финале последната топка која ќе не однесеше таму каде требаше да бидеме. И нема да заборавам макар играла и за тим во Конго следна сезона.

Последно уредено:
Тарабукава илјада пати шутна лани 3 пати погоди хехехе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom