- Член од
- 2 јули 2007
- Мислења
- 241
- Поени од реакции
- 180
Ај тоа дека губеле, ок, ама изгледа дека не ја заслужуваат платата што ја земаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја сакаа Булатовиќ ама голема плата сркаЈас не знам кој ја донесе Лазович, ама јас не би и дал ни дворот да ми го мете. Толку ли е проблем во женскиот ракомет за клуб кој има пари да купи солиден десен бек?
За Алтхаус не вреди да се зборува, со еден играч помалку во нападот игра Вардар.
Јас не знам кој ја донесе Лазович, ама јас не би и дал ни дворот да ми го мете. Толку ли е проблем во женскиот ракомет за клуб кој има пари да купи солиден десен бек?
За Алтхаус не вреди да се зборува, со еден играч помалку во нападот игра Вардар.
Ја сакаа Булатовиќ ама голема плата срка
Алтхаус, Портјанко, ЛазовиќЛекиќ после повредата е слаба. За Радичевиќ повлекувам се што кажав, само нека продолжи вака.
Десни бекови (леваци) има едвај на прсти да ги броеш, оваа беше баш солиден бек, е сеа зашто игра вака бездушно овде...
Незнам кој е поглуп ја што станав вака рано да ги гледам,или сами они што се мизерии.