Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Видел колку е саатот и како функционира клубот со Индира и другарките.

Индира изгледа не сака друго мислење освен своето "експертско"

Едно прашање кој раководи со ЖРК вардар?
А) Самсоненко
Б) Кастратовиќ
Ц) Трето лице кое не го знаеме
Зошто го поставувам ова прашање па луѓе во клубот не се знај кој јади кој пие а кој спие.
Половина ракометарки на терен делуваат незаинтересирано, други чекат што побрззо да заврши натпреварот и да си одат дома а само три ракометарки се професионалци до крај Лекиќ, Суслина и Кликовац.
Незнам дали третот место лани на Ф4 им удри во глава или авторитетот на кастратовиќ во тимот е 0 или Самсоненко им дозволил преголема слобода.

Не е глуп Самсоненко верувајте, тој да фрла пари а некој да си игра играчки.
Нека одигра Вардар вака мизерно уште 2-3 кола, Индира ќе лета како празен куфер.
Треба сите таму да си ја чукнат главата дека премногу пари се фрлени во нив, такви услови за тренинг, теретани, ретко кој тим има во светот.
Нека си ја фатат озбилно работата, а не по цели денови да се сликаат по ФБ и Инстаграм.
Еднаш ми пукна филм и искоментирав на слика на оваа Сара Митова и Итана Грбиќ.
Само ги прчат тие муцките на сликите, се тртат со газовите и кога и го напишав тоа и дека треба да се тренира сериозно ако сака да биде нешто ми го избришаа коментарот.

Дојдени се овде за забава и за барање ебачи. Ваква слобода со тие пари што ги зимаат на ниедно друго место нема, а они премногу го злоупотребија тоа.
Само клоците на сите, преку ноќ станаа клуб, преку ноќ ќе згаснат.

Дојдени се овде за забава и за барање ебачи. Ваква слобода со тие пари што ги зимаат на ниедно друго место нема, а они премногу го злоупотребија тоа.
Само клоците на сите, преку ноќ станаа клуб, преку ноќ ќе згаснат.

А па среќа фудбалериве се едни професионалци у пизду материну.

Ако во Вардар некој доаѓа да си најде секс партнер тоа се фудбалерите. Дрват кур на тренинзи со Кемал Монтено на чело, лапаат пара и дупат ракометарки. Немој да ми кажеш дека постигнуваат некакви резултати?

Овде на ракометарките треба едино да им се замери ради тоа што паѓаат на фудбалериве и им ги отвараат цветовите. Глупи жени. Место да се фатат со ракометарите, се палат на нереализирани фудбалери. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom