Ако има опција да забравам македонски па и на мене да ми е професорка, одма ке го забравам.Јока може професорка по македонски да и биде и на Индира.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако има опција да забравам македонски па и на мене да ми е професорка, одма ке го забравам.Јока може професорка по македонски да и биде и на Индира.![]()
Треба и фудбал да научиш да играшАко има опција да забравам македонски па и на мене да ми е професорка, одма ке го забравам.

Тоа е точно, ама брат.. јас пазарив блок карта за трите натпревари, ако ги намалат поединечните карти и ние ќе мора да добиеме некоја привилегија.. нели?Картите пуштени у продажба и пак се по цена од 350 денари.
Знам дека бев меѓу најгласните дека цената е океј но после мизерната посетеност првата утакмица мислам дека управата требаше да ја голтне кнедлата и да го прифати барањето на јавноста за девојките да можат да играат пред полна сала која многу им е потребна со оглед на тоа во каква форма се наоѓаат.
Да не останеме со прстот во уста. 
ако кажам ја шо привилегија сакам тогаш ќе се налути Захов така да ќе си ќутамТоа е точно, ама брат.. јас пазарив блок карта за трите натпревари, ако ги намалат поединечните карти и ние ќе мора да добиеме некоја привилегија.. нели?Да не останеме со прстот во уста.
![]()
Не ми се верува за refund, али може нешто како gift package да направат, чашка, дрес, ау, нешто од фан шопот, ќе бидете задоволни?Тоа е точно, ама брат.. јас пазарив блок карта за трите натпревари, ако ги намалат поединечните карти и ние ќе мора да добиеме некоја привилегија.. нели?Да не останеме со прстот во уста.
![]()
Види, на @Клипче предлогот е бољи, ама ајде и ова би прифатил.Не ми се верува за refund, али може нешто како gift package да направат, чашка, дрес, ау, нешто од фан шопот, ќе бидете задоволни?![]()

Колку е минимум? 1000че?Лико пишал дека со уплатено ливче во Бет Сити има две карти за против Подравка, ако е точно, нема оправдања за не идење![]()

Штета у Бетсити никој не уплаќаЛико пишал дека со уплатено ливче во Бет Сити има две карти за против Подравка, ако е точно, нема оправдања за не идење![]()

појма неам искрено не сум по кладилници, Клипов тоаКолку е минимум? 1000че?![]()