Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Фала за првава уткамица лепотици, браво само така продолжете ваш е пехарот. И тоа Јованка ќе го дигне.

Секоја чест за атмосферава што ја праи публиката:cuc:
Баш ме интересира после утакмицава колку публика ќе присуствува дома со Турингер и тие цени :icon_lol:.

Фала за првава уткамица лепотици, браво само така продолжете ваш е пехарот. И тоа Јованка ќе го дигне.

Може и ке дигне нешто, треба Захов да го прашаме!

Со две јаки утакмици у предсезона и ова е многу ...

Дечки кога го победивме Ларвик и Ѓер на хендбал фиеста ги величевте скоро сите... Сега изгубија имаа страшно лоша игра никаков напад фала богу на таа рагби одбрана им се потрошија батериите некој се да те тепа фала богу дека ќе цркнеш. Сега до 16ти нека тренираат со Столе Стоилов на пикер одбрана и така има да ја скинат Цвијич:D. Доста ги хејтавте на 16ти има кого да пцуете и тоа јако во Јане Сандански. Неколку страшни фаули не ни досудија кај стаиле Срби судии не знам јас... фаулите нивни им се скоро сите на граница за исклучување да е друг судија гарант би досудил 2мин а вака... Со Турингер ќе си залечиме рани.:D

Прво коло во ЛШ, без натпревар како што треба месец дена, без неколку важни ракометарки, против еден од главните фаворити на негов терен, така да не е ништо страшно. Нема потреба „експертите“ одма да се јават со коментари од типот, отказ за тој или таа. Реално да, слаба игра, некој повеќе, некој помалку, но има време за подигнување на формата. Околу Пино и Хмирова, мислам дека свесно е одлучено да се жртвуваат за овој прв дел од сезоната, но да се имаат максимално фит во вториот дел, кога ќе бидат оние главните натпревари. Наредниот викенд ќе видиме подобро како стои тимот во моментов, Турингер ни оддалеку не е наивна екипа и не смее да се потцени, тука ќе треба да се обезбеди втората позиција, што и по втора фаза е реално да се задржи со оглед на противниците од група А. Во таква ситуација во четвртфинале, би играле со Ларвик/Баја Маре/Виборг/Мец, веројатно вторите, противник со кој Вардар во топ форма би можел лесно да се носи.

Околу Лејно, има некој информација?

Добро, не е некој грев да кажеш дека Индира не е тренериште и дека во екипав има поголем потенцијал од ова што се прикажува.

Но не е она крива што Јованка се растура со Захов па после не може да трча. Јебига и лани почнаа лошо и тоа против неспоредливо послаби противници од Будуќност. Групава лагано ќе ја поминат, правото ќе биде во втората фаза.

Инаку Будуќност ми станува еден од најодбивните тимови ever! Погнасни се и од Барса у најбољите глумачки денови и од Рајн Некар Ловен со Рогиш...

Разбирам да се физички непривлечни, разбирам да се лезбејки, разбирам да се машкоданки (што и не се) ама човече овие се мажи јеботе. Ако не гнетат хормони за доручек, еве ве. Па Серена Вилијамс е милион пати поженствена од створењава.

Ја да сум судија овие би јаделе по 3 црвени на меч дур не им дојде памет, таква терористичка игра нема ни во машкиот ракомет.

Мора една јака лига ала Сеха кај маживе иначе со пауза од 6 месеци ништо не праиме, многу е тоа според мене.

Иначе текмава не ја гледав, ептен у гужба бев ама јбг, ваљда поштено не изебале.

Самсо за казна да им го пушти Давис вечер на сите по една тура :D
Ова веќе премија ќе е за девојките...:ROFLMAO:
Нека им ја пуштат Цвијиќ во садо мазо верзија:drk:,па да видат дали ќе изгубат уште еднаш вака лесно...:pos:

Ова веќе премија ќе е за девојките...:ROFLMAO:
Нека им ја пуштат Цвијиќ во садо мазо верзија:drk:,па да видат дали ќе изгубат уште еднаш вака лесно...:pos:

Прво го гледав подобро и да не го гледав, катастрофа од ракомет :D Турингер ги погледав малце интересни тактики имаат играат со голман-играч со маркер нели и кога немаат помалце играч со два пикера :D

У глобала речиси сите тимови имаат слична судбина со оваа на Вардар, и во нивните првенства немаат конкуренција, и нивните натпревари таму се ревијални кои ги играат, колку да се одигра.
Така да тоа дека требало СЕХА лига за да нашите се уиграат не ми има логика, зошто на Будуќност не им треба тоа?
Или да не набројувам кои други екипи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom