Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сега веднаш би и дала отказ. Не чекам три натпревари. Неможам да ја гледам нека ја извади инди.

без нималку почит гајле ми е што мислиш. Со оглед на тимот што го има на располагање Кастратовиќ како и буџетот да го купи речиси кој сака играч не треба да си дозвилуваме ваква игра па макар играле и со Будуќност
Извини ракометен експерту :cuc:.
Ај сеа реално глеано. Играме против еден од фаворитите за освојување титула, на гости, со стоки кои немаат милост и лани ги уништија Вардарки заедно со судењето, без три важни ракометарки во атмосфера на ниво која нашиве лепотици ретко ја доживуваат.
Не, не ми реплицирај, продужи со твоите експертски анализи на друго место зошто тука се бодрат Вардарки и се пцујат стокиве од Будуќност:D.

без нималку почит гајле ми е што мислиш. Со оглед на тимот што го има на располагање Кастратовиќ како и буџетот да го купи речиси кој сака играч не треба да си дозвилуваме ваква игра па макар играле и со Будуќност
Кој тим на располагање? Без Пино, Хмирова и Лејно на Будуќност им гостуваме. Кој играч сакаат да го купат? Гледам Булатовиќ за Вардар прифати да игра (y) Освен Лекиќ која е God mode, Пино и Лејно се земени од банкротиран клуб, исто и Пенезиќ и Лазовиќ, трансферите на Бегоња, Суслина и Алтхаус се како на Давид Виља во Њу Јорк. Кликовац од Прилеп дојде. Дај не заебавај, гостување кај Будуќност е ова, цел форум ти објасни што како, Кастратовиќ со нов тим до Ф4 стигна, стварно ич не ја бива. Плус нашата лига е 0 и им фалат профи натпревари. Забелешка е само што како што кажа Леандра, мека е.

Чим таква е работава што воопшто иделе во Подгорица, нека седат дома. И кај Ѓер нека не одат оти и они се јаки. Ете нека си играат со Жито Прилеп. Јас не гледам денес да ги тепаат, али ги ебат ко говеда на терен.

И плус овие што фалат ги дигнавте као демек Лекиќ ни фали во тимов. Без врска. Имаш клупа во секое време да ги замени оти буквално ист квалитет имаат.

Чим таква е работава што воопшто иделе во Подгорица, нека седат дома. И кај Ѓер нека не одат оти и они се јаки. Ете нека си играат со Жито Прилеп. Јас не гледам денес да ги тепаат, али ги ебат ко говеда на терен.

И плус овие што фалат ги дигнавте као демек Лекиќ ни фали во тимов. Без врска. Имаш клупа во секое време да ги замени оти буквално ист квалитет имаат.
ај Хмирова не али физикусот на Пино фали :)

Николиќ бе чоече, ај пензионирај се жити се.

Да го занемариме резултатот, сепак играта на терен е катастрофа и за тоа треба да сноси одговорност целиот тим. Како што кажав и претходно Будуќност според мене е главен кандидат за освојување на ЛШ и секогаш е тешко да се игра на нивни терен, ама ние уште од прво полувреме играме со кренато бело знаменце :D
Со Какон нема да се сложам затоа што од еден натпревар и тоа на теренот на можеби најголемиот конкурент, не може да се бара оставка од тренерот ни под разно, особено што фалат некои клучни ракометарки. Доколку ваква игра се повтори во наредните мечеви, тогаш веќе треба да се направи сериозен муабет.
Дека ракометарките се преплатени тоа ми е дамнешен муабет :D
Некои може заслужуваат, ама дефинитивно има некои што џабе земаат плата.

Колку е само очаен спорт женскиов ракомет. Какви почетнички грешки на играчи кои играат за еден од главни фаворити за титула. Затоа имаат резултати на фајнл фор 16-16, а кога ќе ми текне како се трескавме од земја за титулата на Кометал.
После нервозите со РК и посебно ФК Вардар денеска, утакмицава ми е како „музичко интермецо“.

Одлични 5 гола негатива, а можеа да бидат и десет, ако не беа лабилни и овие од Подгорица.
Грешки од страна на Вардарки колку ти душа сака, три додавања не знаат да сврзат, не ги искористија грешките и од страна на ракометарките на Будуќност. Калакурница невидена. Очајно ептен.
Среќа па прв меч е во оваа сезона.
Ај Турингер наредна недела ќе го совладаат.
Будуќност прв фаворит за титула.(y)

ај Хмирова не али физикусот на Пино фали :)

Николиќ бе чоече, ај пензионирај се жити се.

Па и Пино не беше во топ форма. И Пино е лабава и да беше денес само ќе се поклопеше во сивилово. Дембеле иде во контра и промашува цел гол. Ова е измачување и играње на нерви.
Боже црна гора една јака лига што имаат со 700 000 население јаки нема шо.

Ај гасам оти со будучност играме оти они не земаат плата да играат со будучност и ѓер. Качи им ја платата Самс малку им се парите.

По глава и ја подаде топката :facepalm: аматерки.

Клики три пробивања си ги направи лагано ко со Металург да играат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom