Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Untitled.png
Добро што послушаа да го сменат името

Kastratovic kolku vreme e vo rakometot i uste ne nauci angliski.:tapp:Si cepa srpski,dali razbirale ili ne drugite.Pa ko ke razmislam taa uste nema nauceno makedonski,pa kamoli angliski.

Na Penezic ne i odese bas najdobro na sreden bek.Ke skoknese i ako nemase pozicija za sut odese u kurac so sve topka,pa od ponovo napad i otide edna minuta bez vrska.Samo lev bek,nisto drugo.Isto taka mnogu lezerno si igrase.

Babana na gol kolku si nemase vrska vo prvoto poluvreme.Od kaj stignaa i davaa gol.Premnogu "meka" deluvase.Posle se sredi malce.
Opadnata e vo formata iako golmanite vo rakometot se podobri koga se postari.:icon_mrgr:Leynaud ja shie vo refleksi i sve ostalo.

Desniot bek i desnoto krilo vo odbranta bea tinja.Mamata im ja plaka taa Pavicevic.

Ne se loshi ama glupi se.

Повод за првата прес конференција,која ќе започне во 11.30 часот е заедничка средба на ЖРК Вардар со навивачката група КОМИТИ, на која ќе присуствуваат Главниот тренер на ЖРК Вардар Индира Кастратовиќ, Јованка Радичевиќ и тројца претставници на навивачката група.

Има некој повеќе инфо?

Повод за првата прес конференција,која ќе започне во 11.30 часот е заедничка средба на ЖРК Вардар со навивачката група КОМИТИ, на која ќе присуствуваат Главниот тренер на ЖРК Вардар Индира Кастратовиќ, Јованка Радичевиќ и тројца претставници на навивачката група.

Има некој повеќе инфо?
Се сменија некои работи во водството на Комити, не би ме изненадило да има некоја ваква средба...

Јованка не е капитен, Суслина треба да иде. Или па Јованка треба да шармира некој :pos:

Јованка не е капитен, Суслина треба да иде. Или па Јованка треба да шармира некој :pos:
Да не е обратно... да не треба да ја шамараат Јованка па да и се качи паметот од газот во главата.

Навивачката група „Комити“ ќе навиваат за ЖРК Вардар!

„Навивачката група „Комити“ го има истакнато своето мислење по ова ова прашање. Ние секогаш сме биле со Вардар, така и ќе остане. Полека полека се надеваме дека ќе се создаде една традиција. Благодарни сме за иницијативата за помош на нашиот член“ истакна Милорад Миленковски, претставникот од навивачката група.

„Од мечот со Турингер, од секој купен билет ќе се одвојат по 30 денари, кои ќе се пренаменат за вардаровиот навивач Горан Николовски - Турчин“ дополни Нацева.

via Ракометни вести

http://sportmedia.mk/radichevik-komiti-dajte-mi-podarok-za-rodenden-bodrete-n-v-sabota/

Дезинформации, ќе си остане на исто, како група нема да се оди со знаме, меѓутоа како поединци се повикува членството за присуство и подршка :)

Иначе, секоја чест за ЖРК, од секој продаден билет 30 денари ќе се одвојуваат и ќе бидат наменети за Турчин :cuc: http://sportmedia.mk/zhrk-vardar-ke-donira-za-goran-nikolovski-turchin/

Секоја чест за ЖРК Вардар. После долго време конечно клуб од семејството Вардар директно застанува со подршка кон своите најверни :cuc:

Bitno e da se urla, nemora da ima znaminja... na zenski rukomet dovolno e da mu sviris na protivnickiot tim i avtomatski mu se secat race i noze.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom