Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Мишучката моја, кога и да се свртиш она е на 6м чека топка. Ја прават палачинка од терен и вади една насмеана фаца и пак станува. Како од гума беше, невиден тандем со Вале Радуловиќ - оси. Никогаш до сега таков тандем ни во еден клуб немам видено, двете крила да ти се и повише од перфекција.
Киселото поза:
C1D53D72D9945846A8E9812B8A9F9181.jpg
Точно така....(y)
Гледаш пренос со коментар на Зоран Поповски:vozbud:,добри времиња беа....:pipi:

Точно така....(y)
Гледаш пренос со коментар на Зоран Поповски:vozbud:,добри времиња беа....:pipi:
Неможам да најдам, незнам ни дали постои тој пренос од 97ма светското кога ја совладавме Данска каков пренос беше тоа. Плачаше со солзи и само една реченица повторуваше една минута: Радувајте се Македонијо, радувајте се! Можеби има негде видео од тоа?

Неможам да најдам, незнам ни дали постои тој пренос од 97ма светското кога ја совладавме Данска каков пренос беше тоа. Плачаше со солзи и само една реченица повторуваше една минута: Радувајте се Македонијо, радувајте се! Можеби има негде видео од тоа?
Tesko,osven nekoj da ima prijatel vo MRT,pa da ja prefrli kasetata na dvd.
Toj mec zlato vredi,eden od 5te najvazni mecevi vo istorijata na makedonskiot rakomet.
Nezaboravno iskustvo,vredi da se evociraat spomenite.:cuc:

Еј, абе со Жито Прилеп играле денеска, Лекиќ и Радичевиќ не се во состав најверојатно. Би требало едно 25 разлика да победат :icon_lol:.

Жито Прилеп – Вардар 11-46 (3-19)

Сала во СРЦ Кале. Гледачи околу 100. Судии: Седлоски и Ангелески.

Жито Прилеп: Камческа, Митревска 1, Филипоска, Сталеска 2, Данилоска, Аѓулеска 2, Божиновска, Наумоска, Цанеска, Стојанова, Саздова 3, Филиповска, Михајловска, Конеска 1, Богеска, Рипилоска.
Вардар: Петковска, Стојановска 3, Митова 7, Николиќ, Лазовиќ, Дембеле 2, Фернандез 2, Зебиќ 3, Алтхаус 10, Кликовац 3, Пенезиќ, Черноиваненко 12, Ихнева 4, Суслина, Лекиќ.

Јока имала некоја мала повреда па паузира.

Иначе очекувано ги утепале...

^ И две ракометарки на Жито Прилеп такоџе се утепаа. Греота девојчињава, едната со лонгета заврши а другава после падот извикуваше "мамо" :unsure:.
Стојановска доста солидно изигра денес, ќе ја биде малата (y).

Алтхаус 10 гола дала :oops: сигурно 5 девојчиња и иделе да ја заградат :D Јока има повреда на палецот но камо среќа тоа да е кочницата, ја испусти Захов.

Алтхаус 10 гола дала :oops: сигурно 5 девојчиња и иделе да ја заградат :D Јока има повреда на палецот но камо среќа тоа да е кочницата, ја испусти Захов.

Таа ако планира да се ебе цело време и да утиња зицери нека си фаќа патот.

Абе зар нашиве не биле на некој час по бокс и карате летово за против Будуќност да се спремаат :pos: .
Малце некои ко да го величите Будуќност, факт е дека не победи ама со помош на судиите и нормално со болната одбрана(еднаш поминаа со таа одбрана, не верувам дека два пати ќе поминат (судиите мн ги толерираа тогаш)). Ја вратиле Булатовиќ па ние ги земавме Ихнева, Черноиваненко(се покажа до сега како одлична замена за Радичевич), Пенезич(10ка има до сега со настапиве, ни фалеше шутер), Лазович, Алтаус... а ги имаме Суслина, ЛЕЈНО, ЛЕКИЧ, Пино, Хмирова.... и остали. Ќе им одржиме лекција само добро да ја изанализитаат Волтеринг. :D За во Скопје не знам како ќе дојдат мислам... јако пцуење ќе падне поготово по таа свињата. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Еј, абе со Жито Прилеп играле денеска, Лекиќ и Радичевиќ не се во состав најверојатно. Би требало едно 25 разлика да победат :icon_lol:.

мање-више, више него мање. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom