Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Има уште еден пар на релација ЖРК - ФК :D
Џабе овие од РК се мажиште по два метра кога ногометашиве ги шетаат ракометаркиве :D

„Ајде, ајде, ајде Вардаре“ стана понапорна од „Излези момче“....

Честитки за девојките, стигнаа таму каде што сите посакувавме. Им посакувам среќа, али мислам дека сме аутсајдери и против Будуќност (дури и без Кнежевиќ). За да направиме нешто повеќе во Будимпешта ќе треба да изиграме на многу повисоко ниво од она што го покажавме до сега. Здравје од идната година ќе имаме шампионски ТИМ. Вардар во досегашниов дел од сезоната е „Лекиќ и другите“.

Има уште еден пар на релација ЖРК - ФК :D
Џабе овие од РК се мажиште по два метра кога ногометашиве ги шетаат ракометаркиве :D
Кога сме кај паровите кошаркарот на Вардар т.е. Милорад Миновски ја има истетовирано :D
Башка и до пред некое време имаше врска помеѓу ЖРК и РК ама не знам шо бидна :D
1618618_430793057023148_435964727_n.jpg

Ок, ова и на некоја претходна страна го видов...На Кнежевиќ мислите или...?

:facepalm: мала грешка сум направил сум се збунил нешто, да мислев на Кнежевиќ и суспензијата нејзина од два меча што ја заработи мислам дека и остана уште еден меч тој во полуфиналето со Вардар.
И најјакиот момент на врата вчера кога не го пуштија Таневски со ранецот за детето бидејќи имал шишенца со вода и сок , на вратарот му викаме: пушти го фудбалер е на Вардар, вратарот: да бе и јас сум ракометар на Вардар :tapp: после гледам по сликите го пуштиле внатре

Инаку дали некој примети дека имаше по 15 редари на двеете големи трибини, можда дупло поише(ако не сум грешка) одошто имаше на машките, кај што има ем навивачи ем повеќе публика.

И друга работа, кога ќе има минута молчење зошто луѓето почнуваат да аплаудираат после 20 секунди, не само вчера, на секој спортски настан се слуува ова. :tapp:

Да не испадне македонче по се да јаде гомна, ама ми немаат никаква логика работиве што ги спомнав.

Инаку дали некој примети дека имаше по 15 редари на двеете големи трибини, можда дупло поише(ако не сум грешка) одошто имаше на машките, кај што има ем навивачи ем повеќе публика.

И друга работа, кога ќе има минута молчење зошто луѓето почнуваат да аплаудираат после 20 секунди, не само вчера, на секој спортски настан се слуува ова. :tapp:

Да не испадне македонче по се да јаде гомна, ама ми немаат никаква логика работиве што ги спомнав.
Ова е како непишано правило сегде, не е само кај нас верувај :) Спортисти, уметници, шоумени, актери... Тоа се личности кои цел живот живееле за аплауз, целото нивно дело се сведувало на аплауз и редно е за последен пат да го добијат :) Таква е традицијата не само во Македонија како што кажав, во цел свет.

Ова е како непишано правило сегде, не е само кај нас верувај :) Спортисти, уметници, шоумени, актери... Тоа се личности кои цел живот живееле за аплауз, целото нивно дело се сведувало на аплауз и редно е за последен пат да го добијат :) Таква е традицијата не само во Македонија како што кажав, во цел свет.
Па ќе го добијат секако, ако имаше навивачи сигурно ке имаше и скандирање, може и ја сум грешка, али мислам дека треба прво да се испочитува тоа една минута молчење.

Слушнав муабети дека Радичевиќ излегувала со голманот на Вардар Константин Захов...
Пино со кошаркар на Вардар, мислам дека е редно и со некој од ракометариве на РК Вардар да се спарат :icon_mrgr:
Пример Лекиќ со Фичо :pos:
А Лејно, дечко, нешто а-у? :X3:

Колку ми падна жал за Јока за последнииот шут што не го даде, со наведната глава, едвај отиде да им се придружи на другите кога се радуваа.
Дајте некој линк со статистика од натпреварот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom