Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој црнецот што го покажуваа да не и е дечкото?Момчето и е на трибина, се стлами изгледа![]()
Кога сме кај комити, зошто ги нема кај жениве?
Добриот Вил Хантинг,Ако некогаш биде киндапирана Лекиќ после утакмица јас сумможе не е некоја нај нај нај лепотица ама си го има она
@Коњаникот Сабја уште не ми е јасно брат како ги продаде картите за ЖРК за да идеш на КК Вардар, не си нормален![]()
Грешка си, тебе ќе ти треба една скаричка добра за киднапирање.Малку оф топик.
Веќе кога сме кај киднапирање на играчи на Вардар, мене ќе ми требаат волонтери за помош при киднапирање. Најмалку два-тројца да се јават.![]()
Малку оф топик.
Веќе кога сме кај киднапирање на играчи на Вардар, мене ќе ми требаат волонтери за помош при киднапирање. Најмалку два-тројца да се јават.![]()
Ако планираш да ги киднапираш Милиќ или Растворцев тогаш барај кранисти..Малку оф топик.
На Столе мислиАко планираш да ги киднапираш Милиќ или Растворцев тогаш барај кранисти..
За Дибиров и Малумбрес можам да помогнам.![]()