Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
@leandra , се спремав за одење накај сала па не ни приметив дека си ме цитирала за линк од Митјиланд - Туринген. Тек кога се вратив видов.

Има многу повеќе потенцијал во овој тим на Вардар,но со самото тоа што се помалку од една година заедно воиграноста не е на највисоко ниво и Ф4 е одличен успех.Сега кога веќе се наоѓаат во оваа заврша фаза простор за предавање нема и мора девојкиве да дадат 100% од себе како и до сега и да се обидат да стигнат до првото место.Денес предводени од Суслина на голот изиграа многу добро,а ќе беше и одлично ако успееа да ги реализираат зицерите кои не смеат да бидат промашувани на наредниот меч и на тој решавачкиот после него.Секоја чест и за овој резултат,но ќе повторам уште еднаш...кога веќе стигнаа до тука убеден сум дека со паметна игра и оставање срце на терен можат да стигнат и до титулата.

Момчето и е на трибина, се стлами изгледа :X3:
Тој црнецот што го покажуваа да не и е дечкото? :D
Со овој тим, би требало да играат во финале, иако играат променливо и немаат идеја во напад, сепак имаат време до Ф4 да се подготват и да го повторат успехот на Кометал.

Кога сме кај комити, зошто ги нема кај жениве?

Навивале за Кометал порано, па сеа ако навиваат официјално за друг женски клуб ќе бидат исмевани од другите групи... Тежок живот ултрашки.
Според мене, пробуваат да исправат една грешка со друга грешка.

Последно уредено:
AAAAAAAAAA Oваа Фернандез ми се виде бомбона. Откога заврши утакмицава колку беше среќна, се гушкаше со сите, ама не гушкање оноа стискање пола минута :D Како не бев поблиску упм :D
Другите небитни :P

Ако некогаш биде киндапирана Лекиќ после утакмица јас сум :D може не е некоја нај нај нај лепотица ама си го има она :D
@Коњаникот Сабја уште не ми е јасно брат како ги продаде картите за ЖРК за да идеш на КК Вардар, не си нормален :pos:

Ако некогаш биде киндапирана Лекиќ после утакмица јас сум :D може не е некоја нај нај нај лепотица ама си го има она :D
@Коњаникот Сабја уште не ми е јасно брат како ги продаде картите за ЖРК за да идеш на КК Вардар, не си нормален :pos:
Добриот Вил Хантинг, :pos: големите умови никој не ги разбира :D

Јас Лејно ќе си ја киднапирам.
acigar.gif

Малку оф топик.

Веќе кога сме кај киднапирање на играчи на Вардар, мене ќе ми требаат волонтери за помош при киднапирање. Најмалку два-тројца да се јават. :D

Малку оф топик.

Веќе кога сме кај киднапирање на играчи на Вардар, мене ќе ми требаат волонтери за помош при киднапирање. Најмалку два-тројца да се јават. :D
Грешка си, тебе ќе ти треба една скаричка добра за киднапирање. :ROFLMAO:

Малку оф топик.

Тебе ќе ти требаат 10-тина дечки, камион, и многу храна.
:icon_lol:

Малку оф топик.

Ако планираш да ги киднапираш Милиќ или Растворцев тогаш барај кранисти..

За Дибиров и Малумбрес можам да помогнам. :icon_mrgr:

Ако планираш да ги киднапираш Милиќ или Растворцев тогаш барај кранисти..

За Дибиров и Малумбрес можам да помогнам. :icon_mrgr:
На Столе мисли:icon_mrgr:

Иначе имам другар кој со девојка му беа старосвати на свадбата на Злате Даскаловски. Сега скоро му се роди дете и покрај другите на мекици поканил неколку играчи на Вардар. Другар ми ми кажа дека Столе дошол и за саат време испил десетина пива и си отишол:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom