Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууу ги згазивме :vozbud: Секоја чест за девојките изиграа како што треба :cuc: И едно големо браво за Индира која на крај им рече да дојдат да се поздрават со нас иако бевме околу 10 души :cuc:
Прегледај го приврзокот 81605:love:
Друг пат не стој толку блиску до неа, важи?:icon_lol::icon_lol:

Пуцам од љубоморееееееееееееееееееее

steta sto nemase video stream od natprevarot... inaku sega stavrno ja gledam silinata na zrk vardar i momentalno osven gyor nemaat druga precka za osvojuvanje na LS

^Штета, оваа утакмица ја сметав за победена.
Ај ако може некој да ми објасни како ќе се одлучува за шампион во оваа лига, фајнл фор или тој што ќе заврши прв тој е шампион? Фала однапред

^Штета, оваа утакмица ја сметав за победена.
Ај ако може некој да ми објасни како ќе се одлучува за шампион во оваа лига, фајнл фор или тој што ќе заврши прв тој е шампион? Фала однапред

Final 4

Тепале Вардар со Локомотива Загреб, утакмица со малце голови, полувреме 8-6, крај 16-14.

Денеска пораз од Локомотива со 25-21,на полувреме било еден разлика за Локомотива,сепак играат Без ЛЕКИЌи главно со втора постава-дмитровиќ,лојпур,костјукова,саидова,ристова,црвенковска,николиќ, во првото полувреме играле хмирова и пино . според мене треба платите да му ги намалат,пошто на почетокот на сезоната изгубија од будуќност и нерешено со металург и му ги намалија платите 50 посто и од тогаш вардарки играја феноменално и сега така треба :LOL:

Крим отпуштиле 3 ракометарки меѓу кои и Кармен Мартин :vozbud:
Carmen%20Martin%2022.jpg

Sams, sign her up!

Наводно кога биле во Љубљана за утакмицата со Крим, потпишале со Пенезиќ и со Лазовиќ...Сепак, ова го прочитав на форум, така што е далеку од официјално, но во секој случај, со моменталната ситуација во која се наоѓа Крим, сигурно дека ќе земат некоја ракометарка од таму...Баш ме интересира како ќе изгледа тимот догодина...Треба да се има предвид дека лани сите засилувања (со исклучок на Хмирова) потпишаа само едногодишни договори и сигурно нема сите да ги продолжат...Се надевам само дека нема да има преголеми промени бидејќи моменталната атмосфера во екипата е одлична и би било глупост да се наруши таа хемија со некои нерезонски потези...

Ајде нека е со среќа (y)

156906_392057154264161_499878666_n.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

Наредна сезона и официјално во ЖРК Вардар Андреа Пенезиќ(лев бек) и Барбара Лазовиќ(десен бек) кои доаѓаат од Крим.
Тоа е тоа и веќе нема дилеми дека наредна година ќе се брка трофејот од ЛШ.Најдобрата ракометарка во редовите на Хрватската репрезентација а воедно и најдобриот нивни стрелец доаѓа во нашите редови :cuc:
Горе доле би требало да биде истиот костур како и оваа година.Засега сигурни се Леќиќ,Хмирова и Радичевиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom