Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Заебите засилувања, дајте во недела да се собериме во што поголем број, мора да им се даде поголема поддршка на ракометарките, мислам дека ја заслужуваат.
Фајнл форот еве кај е.

Заебите засилувања, дајте во недела да се собериме во што поголем број, мора да им се даде поголема поддршка на ракометарките, мислам дека ја заслужуваат.
Фајнл форот еве кај е.

Искрено се надевам дека салата ќе е поисполнета бидејќи заслужуваат девојкиве.
Јас си пецнав блок карти уште во декември па се гледаме таму.

Честитки за засилувањава!!

Ајде нека е со среќа (y)

156906_392057154264161_499878666_n.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

Наредна сезона и официјално во ЖРК Вардар Андреа Пенезиќ(лев бек) и Барбара Лазовиќ(десен бек) кои доаѓаат од Крим.
Тоа е тоа и веќе нема дилеми дека наредна година ќе се брка трофејот од ЛШ.Најдобрата ракометарка во редовите на Хрватската репрезентација а воедно и најдобриот нивни стрелец доаѓа во нашите редови :cuc:
Горе доле би требало да биде истиот костур како и оваа година.Засега сигурни се Леќиќ,Хмирова и Радичевиќ.

Од каде дека е официјално? Нема ништо на официјалната страна...

Ууу браво! Одлично засилување во Пенезиќ. Една од најдобрите ракометарки во свет. И Лекиќ има играно во Крим заедно со овие две.

Фајнл форот еве кај е.

Јас си купив карти. :)

Ама странава не ја води никој официјален од клубот колку што знам јас:) И уште нема ништо на сајтот, така што... Никој сериозен клуб не би објавувал нешто на ФБ пред тоа да го објави на својата официјална веб страна...

Ама странава не ја води никој официјален од клубот колку што знам јас:) И уште нема ништо на сајтот, така што... Никој сериозен клуб не би објавувал нешто на ФБ пред тоа да го објави на својата официјална веб страна...
Oficijalno e bre , pomiri se veke ednas so toa, se ceka samo potpis se e dogovoreno isto ko sto bese so lekic i radicevic lani

Oficijalno e bre , pomiri se veke ednas so toa, se ceka samo potpis se e dogovoreno isto ko sto bese so lekic i radicevic lani

Со што да се помирам? Нека дојдат, јас најсреќна ќе бидам, Пенезиќ уште лани сакав да дојде...Мене официјално ќе ми биде кога на сајтот на ЖРК ќе видам слика од двете како потпишуваат договор...

Со што да се помирам? Нека дојдат, јас најсреќна ќе бидам, Пенезиќ уште лани сакав да дојде...Мене официјално ќе ми биде кога на сајтот на ЖРК ќе видам слика од двете како потпишуваат договор...

Spored site mediumi se vodi kako oficijalno , valjda ZRK VARDAR ne e Mancester United :pos:

1zxq.png

Od koga zapocnuvat so liga sampioni?

Sent from my C2105 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom