Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе „финтата“ тренер ќе им биди..
Тренерот на екипата, Ристо Магдинчев соопшти дека ангажирале неколку силни странски засилувања со цел Вардар СЦБТ да биде конкурентен во регионалната лига и во евро-куповите.

А која глупост е ова Вардар СЦБТ .. демек ако играат во тој објект, мора и името да си го сменат, само за да не плаќаат..
И овие од кај ги ископаа ракометарки.

Aбе „финтата“ тренер ќе им биди..

А која глупост е ова Вардар СЦБТ .. демек ако играат во тој објект, мора и името да си го сменат, само за да не плаќаат..
И овие од кај ги ископаа ракометарки.
СЦБТ сигурно ќе биде од поголемите спонзори... не е така лошо, за името мислам...

СЦБТ сигурно ќе биде од поголемите спонзори... не е така лошо, за името мислам...
Грдо ми е на мене .
Исто како на Торус што му беше..:D
Али океј, ете автобувче земале, вози мишко..

А што фирми се овие СИС Балкан и Неуромедика ТЦЦ Плаза ? -Чии се?

Vardar nov sampion u zenska konkurencija.... Use sea moze da se kaze:)

Чекајте бе, уште не завршила оваа сезона, вие ги прогласивте за шампиони. Македонија е ова, се може да се случи.

Засилувањата што ги зеде ЖРК Вардар ќе играат наредната сезона

Засилувањата што ги зеде ЖРК Вардар ќе играат наредната сезона
Знам... ама сезоната не е почната, ние уште не сме ги виделе „засилувањата“, а веќе ги прогласивме за шампиони.

Знам... ама сезоната не е почната, ние уште не сме ги виделе „засилувањата“, а веќе ги прогласивме за шампиони.
8 русинки и таа црногорката мисалм дека денес биле презентирани како нови засилувања на Вардар меѓу нив била Суслина

8 русинки и таа црногорката мисалм дека денес биле презентирани како нови засилувања на Вардар меѓу нив била Суслина
Презентирани со име и презиме, или на лице место... Јас сакам да почекаме бар да почне сезоната... Уште немаат кажано кој е фамозниот спонзор.

Презентирани со име и презиме, или на лице место... Јас сакам да почекаме бар да почне сезоната... Уште немаат кажано кој е фамозниот спонзор.
Клубот ќе има додавка Вардар СЦБТ(Спортски центар Борис Трајковски ) и ќе игра како домаќин таму , а главен спонзор е СИС Балкан плус имаа уште некој спонзори Јана вода,Неуромедика еве ти поделталн отука прочитај http://www.mkd.mk/30002/sport/vardar-scbt-go-nasleduva-kometal-a-ke-go-uriva-metalurg/

СИС Балкан уствари мислам дека е кладилницата Bet City... Кастратовиќ нели беше во Металург некој тренер. И ич не ми се свиѓа тоа што Магдинчев ќе биде тренер на овој тим... И да се разбереме, јас сакам да успее ова, ама да почекаме да почне сезоната.

Него нели и Трифун ќе се враќа или грешка прочитав јас?
А сигурно и Минчо нема да дреме така, глејте да не ја натплати Бујановиќ од Будучност, сама ќе им игра на русинките.:icon_mrgr:
Мада тој е сконцентриран на машкиот тим.

А што фирми се овие СИС Балкан и Неуромедика ТЦЦ Плаза ? -Чии се?

СИС Балкан ти е всушност спонзорот од Русија,т.е овдешната Betcity кладилница..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom