Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Или за спремање на мотивациони говори ќе ја биде :icon_lol:
Замисли да и забраниш два збора (Ајмо девојке), тогаш ќе може и претседател на државава да ја ставиме :icon_lol:

Оти Кастратовиќ на тајм аут вика ајмо девојки, овој цел тактики алал да му е значи. Барбара поагресивно и одбрана побрзо движење. Алал му вера инспирација жива е човеков како ли смисли вакви техники да каже. Секоја чест, стварно.

Патем да и ја јадете на Кастратовиќ. Се гледа дека ќе си оди значи остајте ме до крај на сезона да појадам лајна :( бидете фер доста ја серете.

Оти Кастратовиќ на тајм аут вика ајмо девојки, овој цел тактики алал да му е значи. Барбара поагресивно и одбрана побрзо движење. Алал му вера инспирација жива е човеков како ли смисли вакви техники да каже. Секоја чест, стварно.

Патем да и ја јадете на Кастратовиќ. Се гледа дека ќе си оди значи остајте ме до крај на сезона да појадам лајна :( бидете фер доста ја серете.

Нема да си оди таа од клубот никогаш. Ќе биде некој фактор во управата, ќе и најдат некоја функција.

Не треба да си оди, само нека си биде помошник тренер. За мотиватор и градење тимски дух си е одлична нека учи од данецот...

Аjde sea da mi pisete sms na ne pouvreme i kraj za RK oti jas za dobroto na Makedonija rabotam :icon_lol:

24:11
Ларвик-Тјуринген 10мин второ.
Како можеше да се мачиме со овие...

Без никакво претерување, Пенезиќ е најдобриот (женски) играч што заиграл во државава по Индира, какво комплетно играчиште, на грб го влечеше тимов цела сезона, ако влезе Вардар во финале дефинитивно треба да и дадат МВП. :cuc:

Ете го тој Јан што цело време ви го зборам :D
Гледате колкава е разликата во играта со неговото доаѓање и ве молам не и го препшувајте успехот на Индира она е само поставена за мотивациони говори и ништо повеќе.Тренингот и разработување на тактиката се дело на Јан,само ќе ми биде криво доколку станеме шампиони успехот ќе и биде препишан на Индира ама тоа е .

Се ќе си дојде на свое место..останува уште малце време :D

Јулија Николиќ какви голови даваше :pos:

сфака част за девојките па се надевам ќе идеме на титула годинава!

Пенезиќ е перверзија! Ми се допаѓа што Алтхаус полека си ја најде формата. Станува омилена!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom