Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Е добро, дискутабилно беше само за Ф4 во Будимпешта, другото е повеќе од очекувано знаејќи каква е конкуренцијата.

Ќе ја праат капитен изглеа 

Инди ги гледа вака
и им вика што е сите три сте Џини?
Па и ти си бил тука, сигурно ја слушна Comrade KhmyrovaИ вториот трофеј веќе е обезбеден од СД Вардар
Иначе кога влегов губевме веќе 2 разлика си викам да не ја утнав јас салата
Саидова како здрвена една топка не фати.Онаа Шалевска ја избуши со удари од под блокот.Се над или околу главата и идеа на Саидова,па сигурно едно 10 ако не и повеќе голови така ги дадоа.Си викам ако ја пернеа во глава со таа брзина имаше да брои ѕвезди до утре сабајле
Ама после работите си дојдоа на место.
Одма проработеа контрите па Костиукова и Дембеле ни го донесоа водството.До крај само ја зголемувавме предноста.
На 10 мин.пред крај Инди вика Џини ајде станувај спремај се и ги гледаш сите три стануваатИнди ги гледа вака
Колку се само возбудени тоа е чудо нешто..Па како да не се и јас да играм со Пино,Хмирова,Дембеле топката од раце ќе ми паѓа.А и за разлика од девојчињата на Жито Прилеп се за 3-4 години помали.
Сега веќе ја освоивме титулата.До крај има уште 3 натпревари чинам.Нека им даде повеќе минутажа, барем по 15-20 минути можат да изиграат.
коа ја повредија голманката нивна, т.е. испи топка во глава, фатија овие позади нас што беа од Прилеп да викаат на тренерот нивни што имаше 150 години, облекувај се влагаш жито прилеп освен шалевска немаат бекови, се врати и мурговска ама ништо , ќе одат во бараж за опстанок .И вториот трофеј веќе е обезбеден од СД Вардар
Иначе кога влегов губевме веќе 2 разлика си викам да не ја утнав јас салата
Саидова како здрвена една топка не фати.Онаа Шалевска ја избуши со удари од под блокот.Се над или околу главата и идеа на Саидова,па сигурно едно 10 ако не и повеќе голови така ги дадоа.Си викам ако ја пернеа во глава со таа брзина имаше да брои ѕвезди до утре сабајле
Ама после работите си дојдоа на место.
Одма проработеа контрите па Костиукова и Дембеле ни го донесоа водството.До крај само ја зголемувавме предноста.
На 10 мин.пред крај Инди вика Џини ајде станувај спремај се и ги гледаш сите три стануваатИнди ги гледа вака
Колку се само возбудени тоа е чудо нешто..Па како да не се и јас да играм со Пино,Хмирова,Дембеле топката од раце ќе ми паѓа.А и за разлика од девојчињата на Жито Прилеп се за 3-4 години помали.
Сега веќе ја освоивме титулата.До крај има уште 3 натпревари чинам.Нека им даде повеќе минутажа, барем по 15-20 минути можат да изиграат.
Па и ти си бил тука, сигурно ја слушна Comrade Khmyrova[DOUBLEPOST=1400180751][/DOUBLEPOST]п.с. Овие немаа ни резервен голман ни физио
коа ја повредија голманката нивна, т.е. испи топка во глава, фатија овие позади нас што беа од Прилеп да викаат на тренерот нивни што имаше 150 години, облекувај се влагаш
![]()

сите седнати овој им објаснува нешто.Како во школо кога имаат проектна на час и сите во круг седнати и учителот им помага околу неа 
жито прилеп освен шалевска немаат бекови, се врати и мурговска ама ништо , ќе одат во бараж за опстанок .
кои две други беа во игра освен Џини?????

А после Индира вика абе има ли некоја Ивана на клупа?На 10 мин.пред крај Инди вика Џини ајде станувај спремај се и ги гледаш сите три стануваатИнди ги гледа вака

Тинка треба во прв тим , потоа Гичевска и таа голманката Петковска легендата од втор тим .Абе а ја запримети Хмирова како и објаснуваше на Џини како да игра во одбрана?? Кога да излегува што како да прави.Како класен раководител ми изгледаше денес
А исто се прснав од смеење кога побара тајм-аут старион од Жито Прилеп.Човече го направи на клупасите седнати овој им објаснува нешто.Како во школо кога имаат проектна на час и сите во круг седнати и учителот им помага околу неа
Ива Божиновска и Тинка![]()
А после Индира вика абе има ли некоја Ивана на клупа?
И станува едно девојче и Индира и вика :- Абе ти не слушаш а?
Комедии се маливе хахах али со право се изгубени, седат на клупа и играат со звезди и нозе им се тресат нормално
Иначе коа им се повреди една на овие од Жито Прилеп Индира го скорна нашиот доктор да иде да види што е.. до толку е утепано нашево првенство.

Да да, па 150 години имаше тој тренерот нивни се заебававме ние дека му е биолошкиот татко на ФергусонАбе а ја запримети Хмирова како и објаснуваше на Џини како да игра во одбрана?? Кога да излегува што како да прави.Како класен раководител ми изгледаше денес
А исто се прснав од смеење кога побара тајм-аут старион од Жито Прилеп.Човече го направи на клупасите седнати овој им објаснува нешто.Како во школо кога имаат проектна на час и сите во круг седнати и учителот им помага околу неа
Ива Божиновска и Тинка![]()
си побара тајм аут и си седи на клупа, девојчињава пијат вода и нишо. Две измени и ниеден голман бекап, 0 е спортов кај нас.
Лојпур дали ја видовте у споредба со сите останати што беа на терен, се смеевме, не и е бе некако шубе да игра со овие, да не ги повреди случајно, сите вкупно на терен + сосе голови и сосе топки не ја праеа килажата нејзина. Ама мора на сите минутажа, денес на трибина беа Роки, Зебиќ, Леки, Лејно за која сезонава е завршена и Црвенковска која буквално си го сфати тоа пензионирана. Шики барем се загрева, советува деца, седи на клупа.