Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
за десет мин сум таму :D

6atu6ura.jpg

Хмирова, Клики, Дембеле и Лојпур почнаа со младите, фраеркиве се на клупа :D

Шампионе, шампионе але але але, Вардаре, шампионе .... :D

Дабл + два Ф4 за прва сезона, некој да ми кажеше во јули дека ова ќе биде ќе му мавнев 2 шамара :D

Оставам на @ElNinho & @Клипче да го споделат хајлајтот на Хмирова :D
Е добро, дискутабилно беше само за Ф4 во Будимпешта, другото е повеќе од очекувано знаејќи каква е конкуренцијата.

Добро и лани имаа тим за купот ама изгубија од Металург :)

Е добро, дискутабилно беше само за Ф4 во Будимпешта, другото е повеќе од очекувано знаејќи каква е конкуренцијата.

Утакмица лаганица денес играа Саидова,Хмирова,Лојпур,Кликовац,Дембеле,Костјукова и Штериова а на крај добија шанса и три млади ракометарки а најдобар впечаток остави левото крило Џини :icon_lol:
Звездите одмараа на клупа и на ложа и тоа е тоа.

Утакмицата ко и сите до сега без неизвесност и слично онака чисто курташак играње.

Овие од Жито Прилеп имаат 90 годишен тренер и една докторка со куфер што трча по терен а внатре у куферот сигурно има лап топ а не работи за да се пружи медицинска помош али тоа е тоа пошо нели у Македонија сме :D

Штериова доби црвен картон и се накурчи па седна до нас на трибини и попраивме малце муабет али девојката е премногу у облаци и тешко да го достигне максимумот у кариерата. Јбг.

Хмирова е злато:X3:

Последно уредено:
Хмирова денес беше лидер и од клупата. Индира им се дереше на неколку наврати назад ајде брзо за да се вратат у одбрана и едно време само слушаш од клупа силно НАЗАДДДДДД!!!!!!!!!! али онакво руско НАЗАД, in Soviet Russia стил како на филмовине за Сталин, кога гледаме Хмирова да ти била :cuc: Ќе ја праат капитен изглеа :D

Штеки си седеше со нас и си праевме муабет, почит за неа ако чита, ама како што кажа Клипче не е чудо што ја доби излезната врата. Девојката има талент, има и карактер ама многу некако делуваше ко у филм да е. Чисто сумљам дека Горбиц, Лекиќ, Пино оддавале таков впечаток на нејзини години. Барем наш впечаток е тоа, може грешиме. Тоа е, ќе се надеваме на 98/99 генерацијата која ја споменав погоре.

И вториот трофеј веќе е обезбеден од СД Вардар ;)

Иначе кога влегов губевме веќе 2 разлика си викам да не ја утнав јас салата :D
Саидова како здрвена една топка не фати.Онаа Шалевска ја избуши со удари од под блокот.Се над или околу главата и идеа на Саидова,па сигурно едно 10 ако не и повеќе голови така ги дадоа.Си викам ако ја пернеа во глава со таа брзина имаше да брои ѕвезди до утре сабајле :D

Ама после работите си дојдоа на место.
Одма проработеа контрите па Костиукова и Дембеле ни го донесоа водството.До крај само ја зголемувавме предноста.
На 10 мин.пред крај Инди вика Џини ајде станувај спремај се и ги гледаш сите три стануваат :pos: Инди ги гледа вака :eek: и им вика што е сите три сте Џини? :pos:
Колку се само возбудени тоа е чудо нешто..Па како да не се и јас да играм со Пино,Хмирова,Дембеле топката од раце ќе ми паѓа.А и за разлика од девојчињата на Жито Прилеп се за 3-4 години помали.
Сега веќе ја освоивме титулата.До крај има уште 3 натпревари чинам.Нека им даде повеќе минутажа, барем по 15-20 минути можат да изиграат.

Саидова како здрвена една топка не фати.Онаа Шалевска ја избуши со удари од под блокот.Се над или околу главата и идеа на Саидова,па сигурно едно 10 ако не и повеќе голови така ги дадоа.Си викам ако ја пернеа во глава со таа брзина имаше да брои ѕвезди до утре сабајле :D

Одма проработеа контрите па Костиукова и Дембеле ни го донесоа водството.До крај само ја зголемувавме предноста.
На 10 мин.пред крај Инди вика Џини ајде станувај спремај се и ги гледаш сите три стануваат :pos: Инди ги гледа вака :eek: и им вика што е сите три сте Џини? :pos:
Колку се само возбудени тоа е чудо нешто..Па како да не се и јас да играм со Пино,Хмирова,Дембеле топката од раце ќе ми паѓа.А и за разлика од девојчињата на Жито Прилеп се за 3-4 години помали.
Сега веќе ја освоивме титулата.До крај има уште 3 натпревари чинам.Нека им даде повеќе минутажа, барем по 15-20 минути можат да изиграат.
Па и ти си бил тука, сигурно ја слушна Comrade Khmyrova :icon_lol:[DOUBLEPOST=1400180751][/DOUBLEPOST]п.с. Овие немаа ни резервен голман ни физио :facepalm: коа ја повредија голманката нивна, т.е. испи топка во глава, фатија овие позади нас што беа од Прилеп да викаат на тренерот нивни што имаше 150 години, облекувај се влагаш :icon_lol:

жито прилеп освен шалевска немаат бекови, се врати и мурговска ама ништо , ќе одат во бараж за опстанок .
кои две други беа во игра освен Џини?????

Па и ти си бил тука, сигурно ја слушна Comrade Khmyrova :icon_lol:[DOUBLEPOST=1400180751][/DOUBLEPOST]п.с. Овие немаа ни резервен голман ни физио :facepalm: коа ја повредија голманката нивна, т.е. испи топка во глава, фатија овие позади нас што беа од Прилеп да викаат на тренерот нивни што имаше 150 години, облекувај се влагаш :icon_lol:

Абе а ја запримети Хмирова како и објаснуваше на Џини како да игра во одбрана?? Кога да излегува што како да прави.Како класен раководител ми изгледаше денес:pos:

А исто се прснав од смеење кога побара тајм-аут старион од Жито Прилеп.Човече го направи на клупа :pos:сите седнати овој им објаснува нешто.Како во школо кога имаат проектна на час и сите во круг седнати и учителот им помага околу неа :D

жито прилеп освен шалевска немаат бекови, се врати и мурговска ама ништо , ќе одат во бараж за опстанок .
кои две други беа во игра освен Џини?????

Ива Божиновска и Тинка :)

А после Индира вика абе има ли некоја Ивана на клупа?
И станува едно девојче и Индира и вика :- Абе ти не слушаш а?

Комедии се маливе хахах али со право се изгубени, седат на клупа и играат со звезди и нозе им се тресат нормално :D

Иначе коа им се повреди една на овие од Жито Прилеп Индира го скорна нашиот доктор да иде да види што е.. до толку е утепано нашево првенство.

Абе а ја запримети Хмирова како и објаснуваше на Џини како да игра во одбрана?? Кога да излегува што како да прави.Како класен раководител ми изгледаше денес:pos:

А исто се прснав од смеење кога побара тајм-аут старион од Жито Прилеп.Човече го направи на клупа :pos:сите седнати овој им објаснува нешто.Како во школо кога имаат проектна на час и сите во круг седнати и учителот им помага околу неа :D

Тинка треба во прв тим , потоа Гичевска и таа голманката Петковска легендата од втор тим .

А после Индира вика абе има ли некоја Ивана на клупа?
И станува едно девојче и Индира и вика :- Абе ти не слушаш а?

Комедии се маливе хахах али со право се изгубени, седат на клупа и играат со звезди и нозе им се тресат нормално :D

Иначе коа им се повреди една на овие од Жито Прилеп Индира го скорна нашиот доктор да иде да види што е.. до толку е утепано нашево првенство.

Остај, мене трема ме пукаше кога имаше турнир фудбал во средно и кога игравме другари од клас, а не па овие што треба да играат со играчи што имаат освојувано медали на олимписки игри. :D

А за ова со Рубинчо, се дешава на секоја утакмица. И на купот кога бев, втор тим Вардар против Металург се повреди некоја од Вардар и одма дотрча лекарот од Металург. Најмалку што сакаат се повреди, особено во вакви утакмици. Да играа против Будуќност ќе му викала Индира на Рубинчо со клизачи да им влегува :icon_lol:

Да да, па 150 години имаше тој тренерот нивни се заебававме ние дека му е биолошкиот татко на Фергусон :pos: си побара тајм аут и си седи на клупа, девојчињава пијат вода и нишо. Две измени и ниеден голман бекап, 0 е спортов кај нас.

Денес Хмирова беше (y) тоа се смеевме им објаснува нив како да играат а Индира само и се дере на нејзе дека го губи човекот што треба да го чува :D Лојпур дали ја видовте у споредба со сите останати што беа на терен, се смеевме, не и е бе некако шубе да игра со овие, да не ги повреди случајно, сите вкупно на терен + сосе голови и сосе топки не ја праеа килажата нејзина. Ама мора на сите минутажа, денес на трибина беа Роки, Зебиќ, Леки, Лејно за која сезонава е завршена и Црвенковска која буквално си го сфати тоа пензионирана. Шики барем се загрева, советува деца, седи на клупа.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom