- Член од
- 22 октомври 2010
- Мислења
- 182
- Поени од реакции
- 51
И јас бев денес на утакмица ама не ве видов ,да не викавте случајно цело време на голманката на зито анче анче ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква врева бе дечко. Глеаш дека никој не се замара, ова се сеир натпревари, ако си ја прател темава ќе приметеше дека после секој ваков натпревар тие што биле ги пишуваат глупостите и заебанциите.Каква врева кренавте за натпреваров, божем Будуќност го победивте. Алоооооо, Жито Прилеп беше. Екипа со помал буџет од луѓето кои го бришат подот во Борис Трајковски.
NAJJAKI SME!!! SI GAZIME !!! AAAAAAAAAAA GI PONIZIVME !!! SI IGRAVME KAKO STO SAKAME!!!! SAMPIONIIIIIIIIIIIIII!!!!!! aaaaaaaaaa titulaaaaaaaaaaaaaКаква врева кренавте за натпреваров, божем Будуќност го победивте. Алоооооо, Жито Прилеп беше. Екипа со помал буџет од луѓето кои го бришат подот во Борис Трајковски.
Абе лошо е ако ја знаеш, 15 години има девојчетоМе интересира која е оваа Џини , никаде не можам да најдам информации.![]()
Мала билаАбе лошо е ако ја знаеш, 15 години има девојчето![]()
џини и е преземетоМала била
Презимето ме заинтригира .![]()
Габриела Џини се вика, крило играМала била
Презимето ме заинтригира .![]()
Габриела Џини се вика, крило игра![]()