Фан клуб: Холандија

• Креатор на темата Креатор на темата Hogar7
  • Време на започнување Време на започнување
^Робен и Снајдер се во формата од првенствата кај што играат и од лигата на шампиони, Кујт е стандарден. Така што напададот и нема многу потреба од Ван Перси. Искрено мислам дека требаше да добие повеќе шанса Хунтелар, ама се стори сега.

Вечерва го очекуваме противникот. Играчки мислам дека повеќе ќе ни одговараат Германциве[/QUOTE

И јас ги посакувам повеке Германците за противник, но Октоподот Паул не мисли така :pos2:

Еве и јас да искоментирам нешто во врска со тоа што го прикажува холандија на ова СП......Ова екипа на холандија го игра можеби најчудниот фудбал односно игра фудбал каков што не бил практикуван досега и очигледно има резултати.....оваа екипа содржи премногу добри играчи и техничари од врвна класа но пристапот на играта му е многу чуден за разлика низ времињата кога практикуваа атрактивен и брз фудбал...сега играат во обичен смисол како да не му се игра односно како да немаат ќеф за да победат а всушност досега ги наредија 6 победи и тоа повеќето голови му беа евроголови.....сакам да кажам дека тренерот ван марвик ја смени тотално психата на играчите..сите играчи на холандија во теренот( освен ван бомел ) изгледаат како да се влечкаат по теренот и воопшто немотивирани .....чудна работа а баш тие треба да се најжедни за трофеот!:toe:

^Не бе друже,едноставно не се трошат.Играат смирено,ќе постигат гол и не трчат да постигат уште еден.Гледаш во второ против Уругвај,полека ја градеа својата игра,пртиснаа,2 гола и пак не напаѓаа со сите сили..:))Играат доволно,колку што треба за да се победи,тоа ми се допаѓа..:))Само не ми се допаѓа себичноста на Робен и Снајдер,не го играат Робин ич.Главниот плеј-Снајди,има само десетина успешни пасови до РвП целово првенство,тоа е премалце..:) Ај се надевам во финале,малце повеќе ке асистираат...:)

Досега најинтересно ФИНАЛЕ на СП за мене. Шпанија vs Холандија :vozbud:
Очекувам да продолжат Робен,Ван Бомел и Снајдер со одлична игра и Ван Перси да се подобри :toe:
GO HOLLAND !!!

Финалето ќе биде спектакуларно и што е најбитно Холандија не игра против домаќинот. Значи не играме против традицијата :)

Се надевам на титула еднаш веќе. Редно е

Добро финале ке гледаме, ајде више еднаш и Холандија да освои... не играме против домакинот :) и да се надеваме на успех.

Ако освојат одма одам во фан шоп Ајродром и купувам дрес. Да не знај некој кај има други продавници во Скопје за дресој или барем маици во боја со напис Holland.

Ако освојат одма одам во фан шоп Ајродром и купувам дрес. Да не знај некој кај има други продавници во Скопје за дресој или барем маици во боја со напис Holland.[/QUOTE

Во ГТЦ Кај кино милениум лево тука имаш една продавница, за ефтини пари дресови и маици :)

напред холандијааа!моментално имам пријатели од холадска дојдени пред да почне 1/8 финале но кажуваат за еуфориата уше по групи таму,колку и да не личи тие зивеат за фудбал!холандија по две неосвоени финалиња редно време е да земе СП -трета среќа.доста и е на шанија европско и финале на СП.шпанија е благ фаворит но сепак финале е и холандија може да изигра на највисоко ниво,башка пола јужна африка се холанѓани.vamos holland!!!

^^^ И во 2008 Финалето на ЕП не го погодил. :helou:

Ако освојат одма одам во фан шоп Ајродром и купувам дрес. Да не знај некој кај има други продавници во Скопје за дресој или барем маици во боја со напис Holland.[/QUOTE

Во ГТЦ Кај кино милениум лево тука имаш една продавница, за ефтини пари дресови и маици :)
Има од Холандија?

Има има, ке поминам овие денови да си набавам за финалето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom