Фан Клуб: Хофенхајм

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Или по просто прашање:На која страна ми е свртен:icon_lol:

Иако се во мала криза, очекувам таа криза да ја надминат во следните утакмици!Го имаат одличниот Саного, и мислам дека е одлична замена за Ибшевич.
Se slagam za boldiranoto. Sanogo e sosema dostojna zamena za Ibisevic i pricinata za padot vo formata na Hofenheim voopsto ne ja baram vo odsustvoto na Ibisevic. Se raboti za nesto drugo. A za sto vremeto ke pokaze. Inace se nadevam na nivno brzo vadenje od krizata i vrakanje na pobednickite pateki.

Ама и Леверкузен не се слаби сега се 1 мислам со оваа победа

Ете ја силата. :)
Сега ке видите како ке тонат ке тонат ...

Овоа е само мала криза во Хофенхај но не верувам дека ќе трае уште долго.Оваа година они ја освојуваат титулата во Германија

Овоа е само мала криза во Хофенхај но не верувам дека ќе трае уште долго.Оваа година они ја освојуваат титулата во Германија
Ова е малце(малце повеќе) смешно, али не ти иде до израз.
Ке збориме по крај на сезоната.
Они да бидат во топ 10 и тоа е добар успех за нив и треба да бидат задоволни а за титула полека полека има време(само не сезонава).

bundesml3.jpg

Полека пријателиве се заморуваат, ајде барем да издржаат за Лига на Шампиони.

ај нека да издржат барем да стигнат до 3 позиција.+ има ли некој што навива за хофенхајм?би требало да почне да се створува мала група на навивачи во :helou:МК

ај нека да издржат барем да стигнат до 3 позиција.+ има ли некој што навива за хофенхајм?би требало да почне да се створува мала група на навивачи во :helou:МК

Еве јас во Бундес лигата станав фан на Хофенхајм.

Jas sum simpatizer na Hoffenheim, ama poveke gi simpatiziram Stuttgart. Ne znam, ednostavno mi se svigjaat pomalite ekipi od Germanija.
P.S. Stuttgart zema titula pred 2 godini, pa se nadevam deka istoto ke go napravi i Hoffenheim. Im nosam sreka:pos2:

Лудо Дерби во Штутгарт! :vozbud:

Ба стави гол за 0:1 потоа Какау и Гомез го свртија резултатот на 2:1 но во 45. минута пак Демба Ба изедначи. Сега е 2:2 и морам да кажам дека ова е прекрасна утакмица.

Moite dve omileni ekipi se iskrsija od davanje golovi vo prvo poluvrame. Da se nadevame na barem uste tolku golovi vo vtoro. Prekrasen mec.

Леле каков меч..Ба хет-трик..3-3.:Ајде победете ги..Јас сакам 4-5 да заврши.Хехе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom