Фан Клуб: Хофенхајм

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лелеее Салиховиќ во 92. минута промаши пенал.

Иначе прекрасна утакмица, Ба Хетрик ама и Гомез со 2 гола. Браво.

Каков меч. Штета што промашија Хофенхајм пенал на крајот, сакав они да тепаат...

Леле оној босанецов мамата да му ја ебам ако го нема Ба неможат гол ни од пенал да дадат

Супер за Баерн што не победија, што мајка бара Хофенхајм вгодина во ЛШ кога не ќе може ни бод да земе...

Супер за Баерн што не победија, што мајка бара Хофенхајм вгодина во ЛШ кога не ќе може ни бод да земе...

Ја мислам добро ќе играат, како Леверкузен во времето. Си мислам сега Хоффенхајм да играше против Милан а не Вердер, лелелеее ќе го срамнеа Милан :tv:

Ја мислам добро ќе играат, како Леверкузен во времето. Си мислам сега Хоффенхајм да играше против Милан а не Вердер, лелелеее ќе го срамнеа Милан :tv:

незнам за тоа не се испробани они во европа.
инаку леверкузен беше закон на времето кога ги рамнеа на МАн и Ливерпул

Kakov pad na formata i mnogu malku osvoeni bodovi vo vtoriot del od sezonata. Od druga strana pak i ne mozese da se ocekuva premnogu od Hoffenheim. Se nadevam ke go izdrzat pritisokot i povtorno ke bidat onie starite. Na krajot na kraistata dobro za niv bi bilo i da zavrsat so izlez vo Evropa sezonava.

сигурен сум дека хофенхајм ке излезе најмалку во европа!а секако ке се борат и за титулата со оглед на формата на конкурентите! :helou:

сигурен сум дека хофенхајм ке излезе најмалку во европа!а секако ке се борат и за титулата со оглед на формата на конкурентите! :helou:

Епа поголема е конкуренцијата од лани и тоа за 2 пати.

Хофенхајм денес победува ,а што се однесува за одењето во лига на шампони е сигурно,пошто ако не им се повредеа клучните фудбалери, Баерн ќе беше далеку заднив во германското првенсво:kesa:

Хофенхајм денеска најмногу што може да извлече е бод против Вердер.Вердер е во јака форма а Хофенхајм сега и без Салиховиќ тешко ќе се избори за ЛШ в година.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom