Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Треба да има официјално претставување на новиот тренер за некој ден и ќе се објават сите новости. Ми мириса дека оди на подобро работата со легнувањето на парите од Град Скопје.Има ли некој новости, кога почнуваме?
Веројатно први засилувања ќе бидат Марјан Ристовски Швајц и Ристе Јанков… Како за почеток и повеќе од солидно, да почекаме да се официјализираат најавите![]()

На 10 Јануари е закажан стартот на Вардар со новиот тренерИма ли некој новости, кога почнуваме?

Не мора да значи, секако потребни ни се два добри голмана, а и за Гача добро е да има јака конкуренција…ќе го седнат Гача на клупа?![]()
Ако ништо друго, бар не би се чувствувал толку комотен како досега. Вака и сам беше свесен дека колку и киксови да напраи, никој нема да се осмели да го седне на клупа кога за бекап опција го има Јовчев јуниор...ќе го седнат Гача на клупа?![]()
Се тепа пола Европа за него, не знае кај попрво да потпишеJankov poprvo ke napravi transfer vo stranstvo otkolku da dojde vo Vardar. A i vo ovoj moment ne ni potreben. So Gaca sme solidno pokrieni. Podobro tie pari da se nasocat kon drug igrac
со еден голман не можеш никако да си солидно покриен…На скала од 1-5 колку си сигурен дека сме солидно покриени на голманско местоJankov poprvo ke napravi transfer vo stranstvo otkolku da dojde vo Vardar. A i vo ovoj moment ne ni potreben. So Gaca sme solidno pokrieni. Podobro tie pari da se nasocat kon drug igrac
Уште пред 2 месеца е отиден од Силекс, слободен играч е во моментов…Колку е веродостоен муабетов за Ристовски Швајц дека е пред потпис со нас!? Чисто за инфо, летото Силекс не сакаше да го даде испод 100.000 евра на зељките и сега еден таков селски и расипан клуб дека ќе му препушти битен играч на Вардар туку така. Не ми е многу верно, ама ајде останува да видиме...