Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да има официјално претставување на новиот тренер за некој ден и ќе се објават сите новости. Ми мириса дека оди на подобро работата со легнувањето на парите од Град Скопје.Има ли некој новости, кога почнуваме?
Веројатно први засилувања ќе бидат Марјан Ристовски Швајц и Ристе Јанков… Како за почеток и повеќе од солидно, да почекаме да се официјализираат најавите![]()
На 10 Јануари е закажан стартот на Вардар со новиот тренерИма ли некој новости, кога почнуваме?
Не мора да значи, секако потребни ни се два добри голмана, а и за Гача добро е да има јака конкуренција…ќе го седнат Гача на клупа?![]()
Ако ништо друго, бар не би се чувствувал толку комотен како досега. Вака и сам беше свесен дека колку и киксови да напраи, никој нема да се осмели да го седне на клупа кога за бекап опција го има Јовчев јуниор...ќе го седнат Гача на клупа?![]()
Се тепа пола Европа за него, не знае кај попрво да потпишеJankov poprvo ke napravi transfer vo stranstvo otkolku da dojde vo Vardar. A i vo ovoj moment ne ni potreben. So Gaca sme solidno pokrieni. Podobro tie pari da se nasocat kon drug igrac
На скала од 1-5 колку си сигурен дека сме солидно покриени на голманско местоJankov poprvo ke napravi transfer vo stranstvo otkolku da dojde vo Vardar. A i vo ovoj moment ne ni potreben. So Gaca sme solidno pokrieni. Podobro tie pari da se nasocat kon drug igrac
Уште пред 2 месеца е отиден од Силекс, слободен играч е во моментов…Колку е веродостоен муабетов за Ристовски Швајц дека е пред потпис со нас!? Чисто за инфо, летото Силекс не сакаше да го даде испод 100.000 евра на зељките и сега еден таков селски и расипан клуб дека ќе му препушти битен играч на Вардар туку така. Не ми е многу верно, ама ајде останува да видиме...