Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Веројатно први засилувања ќе бидат Марјан Ристовски Швајц и Ристе Јанков… Како за почеток и повеќе од солидно, да почекаме да се официјализираат најавите :D

Има ли некој новости, кога почнуваме?
Треба да има официјално претставување на новиот тренер за некој ден и ќе се објават сите новости. Ми мириса дека оди на подобро работата со легнувањето на парите од Град Скопје.

Веројатно први засилувања ќе бидат Марјан Ристовски Швајц и Ристе Јанков… Како за почеток и повеќе од солидно, да почекаме да се официјализираат најавите :D

ќе го седнат Гача на клупа? :)

Не мора да значи, секако потребни ни се два добри голмана, а и за Гача добро е да има јака конкуренција…

Ако ништо друго, бар не би се чувствувал толку комотен како досега. Вака и сам беше свесен дека колку и киксови да напраи, никој нема да се осмели да го седне на клупа кога за бекап опција го има Јовчев јуниор...

Jankov poprvo ke napravi transfer vo stranstvo otkolku da dojde vo Vardar. A i vo ovoj moment ne ni potreben. So Gaca sme solidno pokrieni. Podobro tie pari da se nasocat kon drug igrac

Jankov poprvo ke napravi transfer vo stranstvo otkolku da dojde vo Vardar. A i vo ovoj moment ne ni potreben. So Gaca sme solidno pokrieni. Podobro tie pari da se nasocat kon drug igrac
Се тепа пола Европа за него, не знае кај попрво да потпише :D со еден голман не можеш никако да си солидно покриен…

На скала од 1-5 колку си сигурен дека сме солидно покриени на голманско место :D
Недај боже Гача да се повреди или фали ради картони, па ќе видиш колку сме солидно покриени кога би требало да застане на гол Гого мали, со вкупно 3 (сите второлигашки) наступи у кариера. Да не спомињаме што и Гача си имаше свои „бисери“ оваа есен, ни од далеку човекот не е на нивото од 2016 до 2020 г. Обавезно треба да се ангажира втор голман...

Ne velam deka e loso da se ima 2 jaki golmani. Prasanje e dali e luksuz toa, imajki ja vo predvid finansiskata sostojba na klubot. Inace da se potsetime deka koga Pacovski se vrati od Belgija vo Vardar, site mislevme deka ke e nedopirliv. Togas Vardar go zema Gacevski od Bregalnica, iako i togas mozebi mislevme deka nema potreba od takov transfer. Megutoa se pokaza kako pravilen toj transfer. Ali sepak toa bea drugi vreminja, Samsonenko bese pusten na najako. Eden Aco Stojkov zimase basnoslovna plata, a ne go stavaa ni na klupa. Toj period Vardar imase 27-28 prefesionalni igraci. Preoptovaren bese so ograci. Rovarea togas menagjerite okolu Vardar

Колку е веродостоен муабетов за Ристовски Швајц дека е пред потпис со нас!? Чисто за инфо, летото Силекс не сакаше да го даде испод 100.000 евра на зељките и сега еден таков селски и расипан клуб дека ќе му препушти битен играч на Вардар туку така. Не ми е многу верно, ама ајде останува да видиме...

Колку е веродостоен муабетов за Ристовски Швајц дека е пред потпис со нас!? Чисто за инфо, летото Силекс не сакаше да го даде испод 100.000 евра на зељките и сега еден таков селски и расипан клуб дека ќе му препушти битен играч на Вардар туку така. Не ми е многу верно, ама ајде останува да видиме...
Уште пред 2 месеца е отиден од Силекс, слободен играч е во моментов…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom