Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
По мене треба да почнеме со Величковиќ, а не со Папули. На тој начин нема да мора да имаме уште еден У-21 покрај Јусуфи, ќе може на пример Велковски да стартува како десен бек место Серафимов.
Величковиќ го памтам како океј играч од првата сезона во Вардар, имаше киксови, ама го памтам ко пргаво дете, борбен играч. Минус е висината, метро и шумска јагода.
И Папули спаѓа во категорија У-21. Иначе Величковиќ не е толку низок како што ти личи. Тука некаде е у висина како Мишковски.

Тешко дека ќе стартува играч кој е нон стоп вон 18 во ситуација кога има 19 играчи вкупно во клубот.

Околу киксовите на Гостивар со Арсими, не треба да се залажуваме со такви работи. Колку и да ги форсираат муабетите "не се сакаме со нив' сепак на крајот му се дава на тој што му треба, ваљда со амин од повисоки инстанци. А и овие "нашиве" екипи не се гадливи на пари иако пуна уста поштење и чесност. На крај краева втора лига секогаш функционирала така, вториот дел од првенството е чист пазар, поготово у ваков формат кога освен 3-4 екипи од 16 никој не игра за ништо...

И Папули спаѓа во категорија У-21. Иначе Величковиќ не е толку низок како што ти личи. Тука некаде е у висина како Мишковски.
ja mislev deka ke ima poznacitelna uloga kaj vas, nesto povreden da ne e ili bese? iako samo vtora liga sepak kolku tolku vo slovacka igrase redovno za vtoriot tim na slovan koi vo taja drzava finansiski i organizaciski se na vrvot. vo toj period takticki i fizicki trebase da napreduva stom dobivase minutaza. ne deka e nekoj talent, uste koga zaigra vo prva liga voopsto ne mi bese wow, ama vo aktuelnata situacija posebno kako U21 opcija mozese povise da se ocekuva.

Шо е работата сте барале три бода па само бод ќе ви поклони Нефи а после ние сме јаделе пиеле со албанците... @kano јави се за коалицијата да кажиш нешто, чичко Дончо за то го пуште од Австралија ај еднаш даде газ кај Грујо сега кај Нефи до кај ќе терате вака не ми е јасно наместо еднаш да пресечите и од ново да почните како шо треба после се лутите за фузија со Миравци а годинава ако треба и со Скопје [emoji3]

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Нефи едвај чека да даде бод на Вардар наместо со три да си направи промоција уште у недела. А не е дека ги нема сите услови за тоа
Автоматски споено мислење:

Нефи едвај чека да даде бод на Вардар наместо со три да си направи промоција уште у недела. А не е дека ги нема сите услови за тоа

Шо е работата сте барале три бода па само бод ќе ви поклони Нефи а после ние сме јаделе пиеле со албанците... @kano јави се за коалицијата да кажиш нешто, чичко Дончо за то го пуште од Австралија ај еднаш даде газ кај Грујо сега кај Нефи до кај ќе терате вака не ми е јасно наместо еднаш да пресечите и од ново да почните како шо треба после се лутите за фузија со Миравци а годинава ако треба и со Скопје [emoji3]

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

jas da sum na tvoe mesto bi ja upatil... zaebi ti baba vanga si go imame nie bate goran krokodilovski :lolzz:
Автоматски споено мислење:

Дечко ти си како жута штампа, еден тон теории на заговор имаш постирано тука за Вардар и ни една не излезе точна.

ma miho gi mesti...

Нема попараноични луѓе од битолчани, не знам на што се должи таа параноја толку карактеристична за жителите на тој град. Голем дел од нив се склони на теории на заговор, не само навивачиве на Пелистер. За жал веројатно РЕК испушта големо ниво на токсични материи кои го намалуваат протокот на кислород во мозокот, па оттука и умствената заостанатост. Не се само теориите на заговор, видете им го и хуморот. Зрачи рак. Жалосно е што државата не преземала нешто да го реши тој проблем со воздухот во битолската околија. Веројатно сега со подемов на зелените енергии некои идни генерации ќе успеат да се спасат од тажната судбина на нивните предци.

Да бидеме реални ретко е некој клуб во светот да игра 12 месеци без пари , т.е тие играчи да останаат да играат во тој клуб ...
Стварно секоја чест за сите во Вардар , во ова време да играш/работиш без пари притоа да бидеш на врвот е многу тешко , чудо е како со мали финансии помогнати од Комити Вардар е се уште жив :cuc: .

До вчера викаа 3 за 3 сме си ја наредиле со Воска, сега бод ќе ни даделе :D
Утре очекувај најново инфо: Дончо го убеди Нефи по комитска линија и сега Воска ќе му поклони 3 бода на Вардар. Па бар еден битолски параоник ќе погоди, да му ебеш матер. Три знаци се у игра (1Х2)...

Примими :icon_lol: ...Безбеднос/кои... Неписменост на квадрат!
3423562639702594273373913330063910540857149n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom