Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па ако не е во ред работата досега ќе избегаа игеачите, барем подобрите. А Грне можеби нема да е тренер повеќе ако имаме ново раководство.

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Не знам што да ти кажам, мене така ми кажаа, ама повторувам по 100 ти пат додека не видам црно на бело не верувам. 7 години сме во Вардар, од самиот почеток и откако се случи проблемот со Самсоненко секоја година е вака, ќе дојдат овие , ќе биде итн. Затоа не верувам додека не видам потпис.
a ozbilno ke veruvas koga ke vidis potis? kao toa e nekoja garancija? sto i da se pojavi nekoja faca i na primer kako sto se zboruva da ima pokacuvanje na dogovorite za 20%? +20% od neisplatena plata sepak e 0^^ znaes koga jas bi veruval deka mozda nesto ima? koga ke im gi isplatat do posleden denar site plati i ke im ja platat aktuelnata plata i ke donesat uste nekoe zasiluvanje. samo stavanje na potpis ama bas nisto ne vredi, toa teoreticno moze da bide samo nova marioneta za javnosta i kupuvanje vreme.

a ozbilno ke veruvas koga ke vidis potis? kao toa e nekoja garancija? sto i da se pojavi nekoja faca i na primer kako sto se zboruva da ima pokacuvanje na dogovorite za 20%? +20% od neisplatena plata sepak e 0^^ znaes koga jas bi veruval deka mozda nesto ima? koga ke im gi isplatat do posleden denar site plati i ke im ja platat aktuelnata plata i ke donesat uste nekoe zasiluvanje. samo stavanje na potpis ama bas nisto ne vredi, toa teoreticno moze da bide samo nova marioneta za javnosta i kupuvanje vreme.
Не ме сфаќај буквално, на потпис мислев на се кога ќе биде готово. Баш како што кажа ти, да се подмират платите и слично.

Тик,так,тик,так утре е денот Д :)

Утре од ден Д е само тоа што на германски вторник се вика Динстаг.

Ако не знаете точно дека нешто ќе се случи би ве замолил да се воздржите од вакви бомбастични најави.
Некој стварно корне живци и по 100 пати клика рефреш да не случајно има некоја новост околу клубот.

Утре од ден Д е само тоа што на германски вторник се вика Динстаг.

Ако не знаете точно дека нешто ќе се случи би ве замолил да се воздржите од вакви бомбастични најави.
Некој стварно корне живци и по 100 пати клика рефреш да не случајно има некоја новост околу клубот.
Стрпи се

Некој форумов го сваќа како Инстаграм, за собирање лајкови...

Како тргнавте дур да ве најдат Унгарците ќе нама кој да ги пречека катанец на врата ќе најдат.
Овај се има скарано со новата управа со сила го тераја за 20% поголема плата овај никако неќел покачување или истата плата или бегам му има речено.

Која превара играчи бегаат ништо икаде а ние наивните Македонци си ќутиме и чекаме.А бе треба ќотек се живо и диво да им се запали на сите што направија да дојдеме доова дереџе.Ние не заслужуваме ваков клуб ни држава.Ние треба да си влеземе во некоја конфедерација и да си навиваме за партиза и звезда.Немаме менталитет ние како народ да сакаме нешто ида се бориме за истото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom