- Член од
- 23 февруари 2011
- Мислења
- 1.295
- Поени од реакции
- 2.515
Тоа е точно без совет да изгласа нема ништо, чим одма се иде на директен напад на градоначалничката муабетот се префрла одма на партиска основа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно добри вести и од тебе. Да си дадеш утре ајде.Така знам, син ми игра за помлади категории на Вардар и ни рекоа дека се е готово, влезени се Унгарците и дека ќе се менува се, од управа, тренери итн. Треба и состанок да имаме. Како и да е јас останувам на своето, додека не видам црно на бело не верувам во ништо!!!
Не знам што да ти кажам, мене така ми кажаа, ама повторувам по 100 ти пат додека не видам црно на бело не верувам. 7 години сме во Вардар, од самиот почеток и откако се случи проблемот со Самсоненко секоја година е вака, ќе дојдат овие , ќе биде итн. Затоа не верувам додека не видам потпис.Па ако ти како родител на дете што трењира у клубот знаеш ваква битна информација, тогаш спортскиве портали требаше да знаат со име и презиме кој го превзема Вардар...
Тоа што е поврзано со Вардар, а сигурно го знам е дека со новиов буџет требаше да се издвојат +200.000 евра за клубот, и у последен момент куpвичето од градоначалник го повлекла предлогот со образложение, т.е. буквално со овие зборови: "ќе се лутат овие од шкупи."
Денес ќе почневме со подготовки...
На рефлектори да не биде првата прозивка, пошто помина денов?![]()
Денес ќе почневме со подготовки...
На рефлектори да не биде првата прозивка, пошто помина денов?![]()
Јас пуштив инфо веќе бе. А за мене пиво?Ајде пушти некое инфо за пиво не е проблем.![]()
Препиен си ти, доста ти е тебе.Јас пуштив инфо веќе бе. А за мене пиво?
Најкасно до два ?Вие само зезајте се ))))
Ќе частите сите пиво до еден )))
Вие само зезајте се ))))
Ќе частите сите пиво до еден )))