Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Потег за поздрав беше тоа што на загревање секој играч носеше дрес од различна генерација, односно различни комплет дресови. Не знам дали има слика од тоа...

Посебна благодарност до Ракометниот клуб Вардар кој со точно 0 (НУЛА) постови придонесе во роденденскто славје на навивачката група која ги поддржува

Посебна благодарност до Ракометниот клуб Вардар кој со точно 0 (НУЛА) постови придонесе во роденденскто славје на навивачката група која ги поддржува
Бајо не мешај поими и не треси глупости... Кикс на дечкото (да не го именуваме) што ги води социјалните мрежи, што нема објава, се слагам, но не можеш да го генерализираш РК Вардар како клуб заради некој аматер што е одговорен за објави зошто немало честитка... Играчите беа, навиваа а и многу пати докажале почит кон групата, така да коментаров ти е скроз непотребен...

Бајо не мешај поими и не треси глупости... Кикс на дечкото (да не го именуваме) што ги води социјалните мрежи, што нема објава, се слагам, но не можеш да го генерализираш РК Вардар како клуб заради некој аматер што е одговорен за објави зошто немало честитка... Играчите беа, навиваа а и многу пати докажале почит кон групата, така да коментаров ти е скроз непотребен...

А така ли? Па што не реагирале од групата да ги искараат и да им пратат некој текст за да овие го објават?

Прекини да пишуваш глупости на форум. На еден добар пост имаш две непотребни курчења. Ничим изазвано бараш рчка.

Абе тепавме бе :D

Има некој што гледал утакмица од јужна?
Едино што видов е добра акција за вториот гол, целосно менување на тимот околу 60 и некоја минута и повторно едно испливување на Целески, кој беше сменет после 15 минути.

Со што состав играше Железничар?
Имаше Жељо една полушанса у прво али генерално онака слабо играа, дали не се трудеа доволно, дали стварно толку им е силата не знам.
Имаа една 10ка, дебелко еден со косиче личеше на еден Давор Калиноски гарант го знаеш у Лепенец играше на времето а мислам дека и у Славија. Тој имаше еден удар со глава.
У продужение ништо посебно, после у второ на 1 0 киксна голманот на Вардар ама не успеа да го лобува играчот на Жељо.

Кај Вардар Мишевски, Мицевски, Глишиќ, десното крило (26ка носеше мислам) па и 5ката десен бек што играше некако највпечатливи беа.

Мртва утакмица, Вардар на 1 0 имаше обид за шанса 26ката само требаше на шут да му намести на 5ката кој беше у налет да ја опали, ама напраи потег поише и отиде у дриблинг.
За вториот гол требаше боље да се реагира ама имаа среќа на крајот од акцијата што сепак дадоа гол.
Мислам дека за првиот гол беше боље одиграно.
И уште една добра акција имаа у прво полувреме.

Дефанзивно многу убаво се снаоѓаа со топка Вардар, очигледно и самиот терен има улога. Друго е на она ораницата у Автокоманда кајшто се игра само на избивање.

Ова не дека сум глеал кујзне колку внимателно, поише накај запад глеав а и едно дете со вувузела ми дуваше цело време ме вадеше од такт.

Врткам сториња нешто и гледам Вардар 0-2 тепал :D
Кога сме го дале вториот гол? Цело време бев на трибина, не ми е јасно како сум го пропуштил.
Инаку, мртов фудбалот, лаганица и ревијално.
Одамна вака не се случуло ич да не пратам некоја утакмица.
За голот имавме некој влез од десна страна мислам, овој Николовдки доби додавање внатре во шеснаесетникот или налета на одбиена топка и погоди за 0-1.
Видов дека Тетекс стегна една пречка и Христов утна еден куп шутеви.
Вториот гол не сум го видел...

Пак сме први, Гостивар киксна. Следната со Пелистер е најбитна. Ќе биде многу лошо за атмосферата во клубот ако на полусезона не бидеме во први две. Воска премногу рутински ги добива останативе противници, а со сите ривали играше на гости досега.

Кога сме го дале вториот гол? Цело време бев на трибина, не ми е јасно како сум го пропуштил.
За голот имавме некој влез од десна страна мислам, овој Николовдки доби додавање внатре во шеснаесетникот или налета на одбиена топка и погоди за 0-1.

Пак сме први, Гостивар киксна. Следната со Пелистер е најбитна. Ќе биде многу лошо за атмосферата во клубот ако на полусезона не бидеме во први две. Воска премногу рутински ги добива останативе противници, а со сите ривали играше на гости досега.
Ни ја не го видов, тек на крај на стримот видов кога упалив да видам изглед на трибината. Другар ми спомна абе дадовме гол или ми се причини, ја му тврдев дека избладал. Имаше нешто во скарата на @velesizam изгледа.

Вториот гол го дае Мицевски од пенал. Околу 60-та минута.
Воска наредно коло гостува во Радовиш. Теорија нема да добие таму.

Со малку закаснување, од јужна убаво изгледаше Запад, со транспаренти, со пиротехника, со Вергина.
Замерка имам на организациониот дел на утакмицата. Излегоа двете екипи со закаснување, се наредија и тогаш почнаа со зборување на микрофон, со Ој Вардаре, па со подароци, па со не знам што. Мислам 15-20 минути така стоеја фудбалерите и судиите, се смрзнаа сите. Тој дел требаше пред да излезат на терен, не тогаш се да прават.

sakas da kazes ke treba da frli 20k evra?

Сериозно сме имале пенал???
Не е можно човече, што ли се случувало тоа време на трибина што никој не го видел голот. Немало ни славје ни ништо, сигурно било во најжустрото навивање штом сме промашиле.
Али пак ќе кажам, не ми се верува како сме успеале да утнале пенал. Па тпа е дешавка која трае бар 5 минути...

Последно уредено:
Не е можно човече, што ли се случувало тоа време на трибина што никој не го видел голот. Немало ни славје ни ништо, сигурно нќбило во најжустрото навивање штом сме промашиле.
Али пак ќе кажам, не ми се верува како сме успеале да утнале пенал. Па тпа е дешавка која трае бар 5 минути...

ti be na fudbal ides ili na rejv?

Не е можно човече, што ли се случувало тоа време на трибина што никој не го видел голот. Немало ни славје ни ништо, сигурно било во најжустрото навивање штом сме промашиле.
Пеевме ...шампион срцево чука за тебе ...клекни стани 5-10 минути и тогаш падна голот , јас видов ама знам дека многу не приметија хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom