Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај биле бе Воска у Албанија кога цело време играат пријателски на Билјанини Извори со наши екипи...Isto Voska i Besa bea Albanija na pripremi a Sileks se klasa podobri od vas i voska mnogu dobar mu e Spirkoski
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Isto iti neznaessto e tockaizapirka i meboli glavatakoga citam tvoikomentaripozzIsto Voska i Besa bea Albanija na pripremi a Sileks se klasa podobri od vas i voska mnogu dobar mu e Spirkoski
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Години наназад се работеше со деца и кога стаса време истите само да се избрусат настана распад систем.Не знаат да работат со децата тоа е факт веќе години години наназад. А за крило, нека чекаат они 5 до 12, научени сме на такви работи да трчаат заден ден по ффм.
Можат да најдат и сега, ама ПРОБЛЕМ е што никој не сака да игра во оваа лига. Ангелов 10 пати е контактиран, не бе брате не ти доаѓаат и крај.Ние знаевме дека Цујо нема да игра во втора лига, ама нашите си играа бајрам со паметот и спиеја на тоа уво дека треба да го чекаат него и да не бараат алтернатива.
Сега веќе и да сакаат не може да најдат никого.
Во секој случај, Симеон Христов не би го зел ни во маало да игра со мене, не па во Вардар![]()
Друга ми е поентата. Од старт не можеш да очекуваш дека потенцијални репрезентативци ќе ти дојдат да играат во втора лига со екипи како Велешта и Кадино. Значи не зборуваме за играчи кои се 34+, туку играчи кои се во најпродуктивните играчки години. И јас сакам Меси да го донесеме, ама не е реално тоа да се очекува и место да спијат можеа да најдат играчи кои реално би прифатиле да играат кај нас и од кои би имале корист.Можат да најдат и сега, ама ПРОБЛЕМ е што никој не сака да игра во оваа лига. Ангелов 10 пати е контактиран, не бе брате не ти доаѓаат и крај.
Не знам од кај ти заклучокот дека го чекале само Цујо и не барале алтернатива. Баш напротив најмалку се надеваа на него, свесни и самите дека човекот играше летоска на ЕП и не е реално сега да се залета за Втора лига. Али од друга страна кога еден Симе Христов те одјебува, ваљда треба да ни биде јасно на сите колку е саатот и дека не е баш толку едноставно да придобиеш било кого за играње по селата, па нуди им и колку сакаш пари. Ангелов исто преку 10 пути контактиран, ама и тој нејќе да чуе за Втора лига. Така да и ние треба да сме свесни дека сме второлигаши у моментот и не сме примамливи, а плус на тоа и премалку квалитетни слободни играчи има во зимскиот преоден рок. Играчи по секоја цена не мора да се носат...Ние знаевме дека Цујо нема да игра во втора лига, ама нашите си играа бајрам со паметот и спиеја на тоа уво дека треба да го чекаат него и да не бараат алтернатива.
Сега веќе и да сакаат не може да најдат никого.
Во секој случај, Симеон Христов не би го зел ни во маало да игра со мене, не па во Вардар![]()
Прочитај го пак последниот мој пост на темава, таму објаснив подетално.Не знам од кај ти заклучокот дека го чекале само Цујо и не барале алтернатива. Баш напротив најмалку се надеваа на него, свесни и самите дека човекот играше летоска на ЕП и не е реално сега да се залета за Втора лига. Али од друга страна кога еден Симе Христов те одјебува, ваљда треба да ни биде јасно на сите колку е саатот и дека не е баш толку едноставно да придобиеш било кого за играње по селата, па нуди им и колку сакаш пари. Ангелов исто преку 10 пути контактиран, ама и тој нејќе да чуе за Втора лига. Така да и ние треба да сме свесни дека сме второлигаши у моментот и не сме примамливи, а плус на тоа и премалку квалитетни слободни играчи има во зимскиот преоден рок. Играчи по секоја цена не мора да се носат...