Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Дефанзивец, којзнае што дрво е чим од Царско Село доаѓа
А ти као многу добро си упознаен со квалитетите на Царско Село, па предвреме даваш проценки!? Не разбирам...

Каков и да е ќе треба во оваа детска одбрана,инаку Гача направи ли трансфер?

А ти као многу добро си упознаен со квалитетите на Царско Село, па предвреме даваш проценки!? Не разбирам...
Добро бе брат, што се лутиш, дај си рака

Ova so Brazilecov e okej, ama da objasnat do kaj e rabotata so sporot sto go otvorile ermencite pred uefa ne bi bilo loso. Zs mng lesno moze uste 2god zabrana da lapa klubot radi moronskata uprava.
Автоматски споено мислење:

инаку Гача направи ли трансфер?
Prijatel mi kaza deka razmisluval da potpise kaj akademcite na pandev bidejki navodno imal nivna ponuda.

И Искра е амбициозен проект, па што?
К*р ме боли за искра!

Ova so Brazilecov e okej, ama da objasnat do kaj e rabotata so sporot sto go otvorile ermencite pred uefa ne bi bilo loso. Zs mng lesno moze uste 2god zabrana da lapa klubot radi moronskata uprava.

Prijatel mi kaza deka razmisluval da potpise kaj akademcite na pandev bidejki navodno imal nivna ponuda.
Друже, ми рекоа директно од клуб дека чекале пари од ваучерот, па да им плателе. Тоа требало да се случи за време на паузата.

Нека му е алал на Гача ако оди во Академија.Да направеше трансфер во странство како останатите ќе го сфатев ама ако заврши во Струмица нека се гони

Се изнапромашија.

Ај ние што сме умрени, ама какви мртовци се овие, направиле тим со Петар Петковски најјак играч, со Фако во напад, Силјановско капитен. За Европа ќе се бореле, кад ја постанем капетан беле лаѓе.

Нас дефинитивно не спасува само прекин на лигата или цела нова стартна постава.

Се повреди Матејчо. Толку е, 5-0 ќе изгубиме.
Шиле (со килажава) - Петковски е најбавниот напаѓачки двоец некогаш што заиграл во Вардар. Би се рамнело со двоец Илбер Али - Благојче Гешоски.

Последно уредено:
Се изнапромашија.

Ај ние што сме умрени, ама какви мртовци се овие, направиле тим со Петар Петковски најјак играч, со Фако во напад, Силјановско капитен. За Европа ќе се бореле, кад ја постанем капетан беле лаѓе.

Нас дефинитивно не спасува само прекин на лигата или цела нова стартна постава.

Се повреди Матејчо. Толку е, 5-0 ќе изгубиме.
Шиле (со килажава) - Петковски е најбавниот напаѓачки двоец некогаш што заиграл во Вардар. Би се рамнело со двоец Илбер Али - Благојче Гешоски.
:icon_mrgr:

Изедов гомна, Шиле со позната драчевка (надворешно додавање), Петковски спушта ко Жиру, Мицевски им кине мрежа. Лелелеле само да ги тепаме, се им ебам :icon_mrgr:

Кај се најде овој Лука, оди учи ОТП таму, да ти ебам матер.
Подарок слпбоден според мене.
Не притиснаа бајаги, клапнавме кондициски. Го извади и Лазаревиќ, а тој трчаше непрекинато.

Последно уредено:
Ах, да ги имавме бар Жуниор и Новак во одбрана. Знаете кога ќе му извадеа корнер на Новак во 94та минута како детено што се исплаши и ја рогна на крај?
Спасија гз, до нивниот гол бевме далеку подобар противник, но одново паѓаме во последни 20 минути.
Повторно Тетовче менуваше во составот, Цветановски со рана повреда, Фитор на клупа, Крстевски со деби на ниво.
Едно нешто видов на овие натпревари, си газиме со клизачиве. Во просек имаме по десет пати повеќе клизачи од противнициве :D
Давид Велковски не е за одбрана, изгубен во време и простор. Имаше еден добар штоп во напад, но на крајот и пребавно движење во неколку контри.
Секој бод е драгоцен, да се надеваме дека по паузата ќе донесеме некој попристоен играч, особено на бековските позиции...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom