- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
А ти као многу добро си упознаен со квалитетите на Царско Село, па предвреме даваш проценки!? Не разбирам...Дефанзивец, којзнае што дрво е чим од Царско Село доаѓа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти као многу добро си упознаен со квалитетите на Царско Село, па предвреме даваш проценки!? Не разбирам...Дефанзивец, којзнае што дрво е чим од Царско Село доаѓа
Добро бе брат, што се лутиш, дај си ракаА ти као многу добро си упознаен со квалитетите на Царско Село, па предвреме даваш проценки!? Не разбирам...
Prijatel mi kaza deka razmisluval da potpise kaj akademcite na pandev bidejki navodno imal nivna ponuda.инаку Гача направи ли трансфер?
И Искра е амбициозен проект, па што?Царско Село е амбициозен проект. Оваа сезона ќе бидат горе, имаат голманче кое играло у француска еден..
К*р ме боли за искра!И Искра е амбициозен проект, па што?
Друже, ми рекоа директно од клуб дека чекале пари од ваучерот, па да им плателе. Тоа требало да се случи за време на паузата.Ova so Brazilecov e okej, ama da objasnat do kaj e rabotata so sporot sto go otvorile ermencite pred uefa ne bi bilo loso. Zs mng lesno moze uste 2god zabrana da lapa klubot radi moronskata uprava.
Автоматски споено мислење:
Prijatel mi kaza deka razmisluval da potpise kaj akademcite na pandev bidejki navodno imal nivna ponuda.
Се изнапромашија.
Ај ние што сме умрени, ама какви мртовци се овие, направиле тим со Петар Петковски најјак играч, со Фако во напад, Силјановско капитен. За Европа ќе се бореле, кад ја постанем капетан беле лаѓе.
Нас дефинитивно не спасува само прекин на лигата или цела нова стартна постава.
Автоматски споено мислење:
Се повреди Матејчо. Толку е, 5-0 ќе изгубиме.
Шиле (со килажава) - Петковски е најбавниот напаѓачки двоец некогаш што заиграл во Вардар. Би се рамнело со двоец Илбер Али - Благојче Гешоски.