Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување

Ја више на ништо не верувам, се додека не видам официјално каква ќе биде судбината на Вардар. Преку курца ми се више овие муабети среда-петок. Мое лично мислење е дека многу политички (мутни) игри се играат тука, али ипак имам некоја интуиција дека сепак ќе се реши работава. Останува да чекаме официјално, тоа е.

16:00 , нема ни А ни Б од Народна Банка, поради поминат рок за одговор утре во 8:00 прва работа на банката ќе биде да ги врати парите на трансакциона на сопственикот. Толку е

16:00 , нема ни А ни Б од Народна Банка, поради поминат рок за одговор утре во 8:00 прва работа на банката ќе биде да ги врати парите на трансакциона на сопственикот. Толку е
Znachi Vlasta saka da go unishti Fk Vardar ...dr odgovor nema!

Некое големо ср*ње се случува очигледно , заинтересирани има , воља има , пари има , ама некој ја кочи целата работа за свои интереси . Е сеа кој е толку моќен да го прави тоа - ја чудим . Греота е само оној ликот што ги пуштиле парите на негово име, има да го јаде и од УЈП и од НБРМ и од Агенција за спречување на криминал и од Агенција за потекло на имот и од ..........

Некое големо ср*ње се случува очигледно , заинтересирани има , воља има , пари има , ама некој ја кочи целата работа за свои интереси . Е сеа кој е толку моќен да го прави тоа - ја чудим . Греота е само оној ликот што ги пуштиле парите на негово име, има да го јаде и од УЈП и од НБРМ и од Агенција за спречување на криминал и од Агенција за потекло на имот и од ..........
Нема да го јаде ако има потекло на пари. Башка никој не пушта толку пари без притоа да не се подготви правно, сметководствено и сето тоа да е законски исправно. Мене ме чуди, како што велиш друг ги пуштил од негова сметка. Тоа значи дека тој некој се договорил за некој процент да задржи од износот, а покрај тоа дискутабилно е дали се кеш или безготовински. Ако некој му префрлил пари на сметка, мора тој што му префрлил да е човек од доверба, да биде сигурен дека ќе продолжи текот на парите... Во кеш не верувам дека се донесени во банка и уплатени.
За толкави суми Банката е должна да пријави во Управа за финансиско разузнавање (перење пари) и да се чека дозвола од таму.

Како и да е, ако ова било вистина, пропаѓа и овој обид... Во меѓувреме си заминаа Жуниор, Новак, Мицевски, Ибиши, Младеновски, Али... Времето тече, првенството почнува на 09.08, а Вардар стооо.

Ccccc ееее копиле бе, а со нас си игра курот. Не требаше вака го пушти ФК Вардар, си стави вечна дамка, и се помоча на се што направил.

Ccccc ееее копиле бе, а со нас си игра курот. Не требаше вака го пушти ФК Вардар, си стави вечна дамка, и се помоча на се што направил.
Како бе да инвестира, му ебаа матер од власта, го блокираат на секој чекор.

Мислам дека од НБРМ уште истиот ден одговараа, е сега износот е поголем и можеби треба повеќе време.
Но ако не се чисти парите, не само за Вардар, туку и на тој што ги пуштил ќе му ги блокираат.

Кој будала би пуштил толку пари ако не се чисти. Ако уопште пуштил некој...

Кој будала би пуштил толку пари ако не се чисти. Ако уопште пуштил некој...
Не бе , непуштил , ја онака си пишувам.
И не реков никаде дека се прљави пари , туку дека ќе го јаде од сите институции додека го докаже потеклото на парите

Не бе , непуштил , ја онака си пишувам.
И не реков никаде дека се прљави пари , туку дека ќе го јаде од сите институции додека го докаже потеклото на парите
Обично кога уплаќаат толкави пари одма даваат документ за стекнување на имот.

Ova e realnosta se dr e potop

Што сакате кажете ама за мене од Град Скопје се педери ако дозволат да се случи најцрното сценарио. И да треба да се платат долговите, без разлика колкави се, мора да бидат исплатени ама Вардар не смее да отиде во 3 лига Мене ми е јасно дека долговите се направени од Самс ама ајде ако не сега за инает да се дозволи уништување на Вардар. Должни се да го спасат клубот од оваа ситуација и они ќе ги сносат одговорностите ако се случи тоа. Очигледно е дека политиката е вмешана и дека дури и да дојде денот кога најавите на Тетовче ќе станат реалност, власта ќе биде радосна за тоа.

Што поскоро треба да се презакаже нов термин за маршот и да има поголема масовност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom