Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување

https://sport1.mk/fudbal/domashno-p...-vo-vardar-no-predaleku-e-raschistuvanjeto-na Portalot na Grne se javi ...ahh be dodeka lapashe po 15.000€ mesecno dobar beshe Samsonenko ama sega ne cinel on ...
Тој извор што им кажал ги излажал, али ајде... Нема везе... Само да ја биде.
Автоматски споено мислење:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1384253108426509&set=a.173020872883078&type=3&theater :)

Последно уредено:
Тој извор што им кажал ги излажал, али ајде... Нема везе... Само да ја биде.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1384253108426509&set=a.173020872883078&type=3&theater :)
Ги излажал точно, ама тоа не го менува фактот дека овие плати не се поделени од Самсоненко, туку се од парите за спортски ваучери. Тренер од клубот ова го потврдува, но исто така пренесе дека има уште многу долгови за подмирување.

Ги излажал точно, ама тоа не го менува фактот дека овие плати не се поделени од Самсоненко, туку се од парите за спортски ваучери. Тренер од клубот ова го потврдува, но исто така пренесе дека има уште многу долгови за подмирување.
Муто легендата, му дужеле и за 2018 :). Нема везе, ќе причекаме до петок..

Муто легендата, му дужеле и за 2018 :). Нема везе, ќе причекаме до петок..
Муто легендата не е во клуб више извесно време. Читај пред да се излетуваш со некакви свои нагаѓања... зборам за тренер кој сеуште работи во Вардар и сигурно знае многу подобро за ситуацијата во клубот од некои квази портали или fb фан страни.

Муто легендата не е во клуб више извесно време. Читај пред да се излетуваш со некакви свои нагаѓања... зборам за тренер кој сеуште работи во Вардар и сигурно знае многу подобро за ситуацијата во клубот од некои квази портали или fb фан страни.
Муто е во младински тренер и е единствен што дроби на фб страни, а тоа што го кажува нема благе везе едно со друго. Тој мистериозен лик што коментира, ако имал муда ќе се каже со име.

Муто е во младински тренер и е единствен што дроби на фб страни, а тоа што го кажува нема благе везе едно со друго. Тој мистериозен лик што коментира, ако имал муда ќе се каже со име.
Муто Јуниор не работи бар едно пола година сигурно во Вардар. Како толку упатен на случувањата, си требал да ја знаеш оваа вест. А тој „мистериозен“ лик го прашав ја лично затоа што информации споделени од извор како Лико Фанс, Булеварко или Спортмедиа на О.К. се тотално ирелевантни за мене. Нити коментирал чоекот негде по социјални мрежи, нити па има потреба да си мери муда со некого. Да не сакаш транскрипти да ти објавам од муабетот случајно. Од кај да знам дали не чита овде некој измеќар на Самсоненко и после да рапортира кај шефот...

Муто Јуниор не работи бар едно пола година сигурно во Вардар. Како толку упатен на случувањата, си требал да ја знаеш оваа вест. А тој „мистериозен“ лик го прашав ја лично затоа што информации споделени од извор како Лико Фанс, Булеварко или Спортмедиа на О.К. се тотално ирелевантни за мене. Нити коментирал чоекот негде по социјални мрежи, нити па има потреба да си мери муда со некого. Да не сакаш транскрипти да ти објавам од муабетот случајно. Од кај да знам дали не чита овде некој измеќар на Самсоненко и после да рапортира кај шефот...
Ти читај ги Спорт-1 :)

Најавува ли Гачевски подобри времиња во Вардар, или пак му се заблагодарува и му укажува поддршка на Сергеј, за оние три плати кои им се исплатени во текот на минатите два дена!? !?

Оваа страна е секогаш оптимистичка. Ние веруваме во човекот кој ни ги донесе најголемите успеси во својата историја.

Па ајде веќе еднаш, нека му тргне на овој Вардар и на финансиски план. ,,Отпишаните" ќе ја донесат титулата во Скопје, во тоа сме убедени, па најголемиот поклон нека биде за нив!

Со Вардар до крај!

Последно уредено:
Ти читај ги Спорт-1 :)

Најавува ли Гачевски подобри времиња во Вардар, или пак му се заблагодарува и му укажува поддршка на Сергеј, за оние три плати кои им се исплатени во текот на минатите два дена!? !?

Оваа страна е секогаш оптимистичка. Ние веруваме во човекот кој ни ги донесе најголемите успеси во својата историја.

Па ајде веќе еднаш, нека му тргне на овој Вардар и на финансиски план. ,,Отпишаните" ќе ја донесат титулата во Скопје, во тоа сме убедени, па најголемиот поклон нека биде за нив!

Со Вардар до крај!
problemot e sto i da se sredi nekako toa so licencata i vardar da igra vo kvalifikaciite za LS (sto sekako bi bilo super) siguren sum deka sepak vo globala situacijata ke ostane slicna. klubot ke prodolzi so nekoj budget light, nema da se nosat kvaliteni odnosno skapi zasiluvanja itn. bidejki sams tesko saka da vlozi povise od sto mora, a nov gazda ne e na povidok so toa sto nikoj nema da mu ja plati na sam infrastrukturata koja se sredi pod negovo vodstvo. duri i skros da iznenadat i da se kvalificiraat za liga evropa mislam deka upsehot ke se iskoristi samo za da se vrati nesto od vlogot, a ne za sportski da napreduva klubot. edino kvalificiranje za LS bi mozelo da donesi nekoja skros nova konstelacija bidejki togas vo klubot naednas bi vlegle povise pari odkolku sto sams vlozil vo celokupniot dosegasen prestoj.

Стварно ли се комплет исплатени играчите или пак се шпекулира ?

Стварно ли се комплет исплатени играчите или пак се шпекулира ?
Од каде ти е ова ?

За жал, нема ништо, сеуште. :)

Последно уредено:
Тие сметки за струја немаат платено, па играчите ќе ги плателе. Од денес во Академијата е исклучена струјата, а од утре и во тренинг кампот се најавува. Се е повеќе од јасно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom