Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Од каде ти е ова ?
Автоматски споено мислење:

За жал, нема ништо, сеуште. :)

Комшија мој , играч на ФК , денес ми рече “конечно ги добивме парите до денар “
Затоа прашувам дали има нешто званично

Поздрави го и речи му да ти даде дел од парите. :)

Да не бил ироничен. Кои црни пари, Русот тешко да се појави до петок. Ќе маршираме пак за спас на Вардар како што тргнала работава

Може затоа немало за сметките да ги платат....

И да се реши еве сега прашањето, да се исплатат тие плати, што ќе биде понатаму?
И да добиеме лиценца, што ќе се случува од наредната сезона, кој ќе гарантира дека Самс нема пак да се изглупира и да заебе цела сезона?

Не оди повеќе вака, секој месец неизвесност, никој не знае што ќе се случува понатаму.
Знам дека некоја друга опција и нема моментално, тешко дека некој друг спонзор ќе се најде, град Скопје кур го заболе, а и со тие пари нема да има силен Вардар, но мора од некаде да се почне, како што било така пред 10 и повеќе години, кога клубот бил во лоша ситуација и пред распагање.
Кој можел да замисли тогаш дека ќе го исфрлиме Фенербахче и дека ќе играме у европски куп?

Ја мислам дека редно е Самсоненко да замине, фала му за се ама се гледа дека со него натаму Вардар нема да ја имаа таа сила.

Вардар е еден, без разлика во каква ситуација е, и ништо нема да може да го промени тој факт.

Да не бил ироничен. Кои црни пари, Русот тешко да се појави до петок. Ќе маршираме пак за спас на Вардар како што тргнала работава
У Скопје е он, али ништо не мења тоа..

Јадната сопруга на нашиот „великодушен“ газда ги замарала вработените во клубот да пишуваат меилови до ЕВН со молба да не им ја исклучат струјата зашто Владата имала дадено таква препорака за корисниците кои имаат заостанат долг. Е, до таму е дојдена работата...

Знаете што е полошо од моменталното раководство? Нема на повидок ново...
Затоа да се надеваме на овие сега, пошто маф ни е работава.

Знаете што е полошо од моменталното раководство? Нема на повидок ново...
Затоа да се надеваме на овие сега, пошто маф ни е работава.
Exactly...
Во безизлезна ситуација сме :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom