Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секоја чест за гестот но не се споредуваат двата случаја.
Жуниор во Анталија бил во соба со некој си негов пријател.
Играчиве ми викаат како Меси да е![]()
Не разбирам. Што бара тој пријател на Жуниор со Вардар на припреми?Жуниор во Анталија бил во соба со некој си негов пријател.
Играчиве ми викаат како Меси да е![]()
За да не помисли уште некој од младиве да си отидеНе разбирам. Што бара тој пријател на Жуниор со Вардар на припреми?
Сите добиваат или никој, нема исплаќање на едни, на други не, едниве се само паметни.Можеме да се лутиме колку сакаме, фактот дека бил во можност да се заканува со тужба и да добие раскин на договорот без оштета си кажува све, плата редовна немало. Единствен и најголем кривец е управата, џабе барате сентименталности, љубов и не знам што. Аврамовски и Жуниор останаа, точно, ама некој и припремиве требало да ги плати, така да не сум убеден дека и они, како и Новак, Гача, Тошевски на пример се играчи кои не добиваат плата, а сепак седат во Вардар. Можеше да остане до јуни и да помогне, јасно е тоа, ама дека е некаков огромен фактор во клубов за да правиме драма од ситуацијава, не е, така да бидна, нека му е со среќа. Со стабилна ситуација до ова немаше да дојде, така да може да сме среќни во моментов и со ова што го имаме
Сите добиваат или никој, нема исплаќање на едни, на други не, едниве се само паметни.