Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Чудна одлука на Пандевци.
Раскин на договор со двата леви бека у тимот, од кој едниот лани Вардар го бараше, Михаил Маневски.
У21 репрезентативец и бш го пратев со Вардар, доста солидно изигра.
Ако се деактивира забранава, одлично би било да се земе дечково.

Чудна одлука на Пандевци.
Раскин на договор со двата леви бека у тимот, од кој едниот лани Вардар го бараше, Михаил Маневски.
У21 репрезентативец и бш го пратев со Вардар, доста солидно изигра.
Ако се деактивира забранава, одлично би било да се земе дечково.
Потпишал за Брегалница.

Какви засилувања. :)
Борбено е детето убаво би се вклопил во овој тим што го има Вардар но не е некое засилување од кое Вардар би добил нешто, е сега како и колку е фудбалски поткован не знам ама кај Пандевци не доби шанса и не успеа да фати место.

Борбено е детето убаво би се вклопил во овој тим што го има Вардар но не е некое засилување од кое Вардар би добил нешто, е сега како и колку е фудбалски поткован не знам ама кај Пандевци не доби шанса и не успеа да фати место.
pandevci vo toj slucaj malku se zaeba. so manevski i atanaskoski imaa dvajca fudbaleri na slicen level (manevski e tri godini pomlad, atanaskoski zaradi iskustvoto imase pokonstantni nastapi), pa gi rotiraa mesto eden da go forsiraat. zaradi toa ni eden od dvajcata ne vleze vo najdobar ritam, pa sega i dvajcata si zaminaa. inace i atanaskoski vo slucaj da se trgne suspenzijata bi bil ok zasiluvanje za vardar. bi bil back up za juninho, a na nekoi natprevari bi mozele juninho da go stavite ponapred i atanaskoski da bide LWB ili LB.

Гачевски, Тошевски, Најдовски, Новак, Брдаровски, Адем, Мицевски, Жуниор, Цветаноски, Аврамовски и Ибиши.
Клупа: Попзлатанов, Младеновски, Колевски и неколку деца.
Само да не служи здравје и титулата е наша!
Автоматски споено мислење:

pandevci vo toj slucaj malku se zaeba. so manevski i atanaskoski imaa dvajca fudbaleri na slicen level (manevski e tri godini pomlad, atanaskoski zaradi iskustvoto imase pokonstantni nastapi), pa gi rotiraa mesto eden da go forsiraat. zaradi toa ni eden od dvajcata ne vleze vo najdobar ritam, pa sega i dvajcata si zaminaa. inace i atanaskoski vo slucaj da se trgne suspenzijata bi bil ok zasiluvanje za vardar. bi bil back up za juninho, a na nekoi natprevari bi mozele juninho da go stavite ponapred i atanaskoski da bide LWB ili LB.
Тој го спремаат за во Работнички. Башка сеуште не е решен спорот трансфери, така да ретко кој наш би ти чекал сега..

2-0 за 10 минути.
Ако ни играат сериозно цел натпревар може и 10 комада да ни дадат. Чисто да не потсетат каков е квалитетот на Мак лигата и дека некогаш е подобро да играат пријателски со противници по мерка. Не може ти да испробуваш комбинации против 10 пати појаки противници каде што единствена тактика ти е ултра дефанзивната.

Секогаш има напредок кога играат со посилни не е само пробање тактика задача на подготвителните натпревари.

Секогаш има напредок кога играат со посилни не е само пробање тактика задача на подготвителните натпревари.
Како на пример? Во кој сегмент има напредок?

А со послабите што на сред сезона ќе пробава тактики од Клоп и Гвардиола ли.Па секогаш е добро да се имериш со подобри од тебе не само во фудбалот општо во животот а не да стагнираш со послаби и да се удараш во гради дека си многу јак.

Другар, во 90 минути 6 пати ја допревме топката. Ние не сме дораснати да играме со вакви противници. Вардар требаше да си најде противници по мерка и да одигра еден или најмногу два натпревари против вакви противници. Ние имаме проблем со нападот во првенството, а овие противници кои се физички надмоќни и ни ја скрија топката цел натпревар, не ни нудат можност да испробаме нешто ново во нападот. Нападот ти е непостоечки, топка не пипнаа, трчаа како муви без глави. Одбраната не може да напредне, затоа што едноставно е под притисок 90 минути. Последните одбранбени добиваат топка од голман и имаат време само да ја зарогаат некаде, не успеаа ниту еднаш да ја извадат како што го прават тоа во македонско првенство. Едноставно од вакви подготовки нема никаков ќар. Да игравме со силни противници во годините кога имавме добар тим, ќе сфатев, но во моментов не. Подготовките треба да имаат некаква цел, а целта е да го воиграш тимот, да воиграте нови комбинации и тактики и тоа да ти биде во функција на она што следува во првенството. Ние сме во ситуација да цел товар е на 12-3 фудбалери, па пријателските треба да се можност да шанса добијат и некои од останатите. Ако целта е да се пофалат дека договориле силни противници, тогаш истата ја исполниле, но од натпреварувачки аспект не сме добиле многу. Не е работата да се плашиш да играш со посилните, ама овие екипи за нас се друга димензија, а ние не сме во период каде што тимот ни е скроен, имаме долга клупа квалитетни играчи, па да си се мериме до каде сме.

Единствен ќар е што ако некои странски клубови биле заинтересирани за наши играчи, после вакви мечеви сигурно ќе се откажат. Ќе го задржиме тимот за наредна полусезона.

Последно уредено:
Чекајте малце дечки, не треба Вардар да одигра уште четири пријателски натпревари против Ц. Ѕвезда, Мура, Борац Бања Лука и Бачка Топола? Ајде можеби со Ѕвезда не, но веројатно би можеле да се надигруваме со останатите три екипи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom