Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај Боже да е така,во спротивно ако се наближат до последното коло и да мисли Дестани да го намалува буџетот ќе се премисли и ќе оди оваа сезона да ја освојат титулата чисто од инат кон Вардар.И у Тетово било бурно на Ренова - Пандев.
3 црвени гомното Јакимовски им дал на стручниот штаб на Ренова, кои реагирале на чист пенал од Маслац.
Најверојатно тое е долгот што ФФМ мора да го плати за играњето на Пандев у репрезентација.
Се кладам допрва ќе гледаме тенденциозно судење у корист на Пандевци, со оглед што мораат да се блиску до Вардар, а играат без двајца првотимци кои им беа алфа и омега у тимот.
Шкендија воопшто не ме плаши ако се остварат најавите дека зимоска ќе останат без Агим, Бесарт, Радевски и Жуниор. Нивните места ќе треба да ги заменат младинците нивни од Дрита како Енсар Љума и Фљорент Рамадани кои се левел Попзлатанов, а колку што знам веќе и трењираат со прв тим.
Ajde vcera da veruemo deka mozno e da se zgreshi ...ama ova deneska shto se prodolzi so vakvo sudenje ne mi izgleda na arno !Dva sumnjivi penali za skendi i neduseden za rabotnicki... sudiite ke steluvaat po se izgleda