Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Балдовалиев за Лира е Игуаин

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Вардар може албум со сликички на промашени странци да направи у минимум 50 страни.

Лира сигурни ли се дека е фудбалер у професија?

Ај што го довлечкале овде и успеале да ги прелажат да го потпишат, ама како овој стана редовен првотимец не можам да разберам. Максимов, Барсегјан како шпиц и Попзлатанов крило, било што нека измислат, Бојан Колевски нека го враќаат од позајмица, абе јас ќе бидам покорисен од факинг Лира

Како одминуваат натпревариве, Цветановски ми изгледа се поочаен и поочаен.

Ова го пишав пред 2-3 месеци коа почнаа да му даваат поголема минутажа, и незнам кој од експертиве овде ми реплицира:
"Дечко нормален си што пишуваш? Матеј е еден од поголемите таленти што заиграл у Вардар."
Епа каде е, и што прави талентот на Цветановски сега?
Само мене ми е сумлив Барсегјан денеска? Зицер со голман излезе, и не шутна додека не дојде играч до него, и на крај као го изблокира....

Утакмицата е договорена Беласица да земо бодови, видете Попов како брани и шансата ма Балдовалиев плус шансата на Барсегјан.

Ако е договорена да се спасува беласица ќе играа 3 за 3, а не икс. Доста со теории за заговор, ко балистине сте станале. Беласица испаѓа сигурно, академија пандев шанси нема да биде шампион.
Очекувано е да кикснувме на вакви натпревари. Чудо е како успеавме да извадиме седум бодови во првите три утакмици, а притоа да не изиграме апсолутно ништо.

Inace izgleda pak nema pari za prasak za perenje alista vo Vardar. Vrabotenite nemaat 6 meseci plata zemeno. Mi kazaa i deka dobar del od rekvizitite za trening i inventarot od objektot vo Hipodrom bile odneseni od tamu. Sto se odnesuva do igracite, oni izgleda cekaat da dojde 1-vi septemvri i da vidat dali ke se promeni sopstvenistvoto, ma da sjebani se site zatoa sto mislam deka ne mozat da igraat za drug klub do zimski preoden rok. Golem del od ekipava spored mene ne bi imala ni kade da trenira a ne pak da najde klub.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Незнам зошто убедливо ги форсираат Лира и Мицевски па и Јуфо кога се убедливо најголеми дрва во тимот.Најдовски може слободно прва постава незнам што стана со Исени го заборавија чисто.Инаку убеден сум дека сите играчи играат со 50/60% од своите можности причината на сите ни е јасна финансиите и ситуацијата во клубот.Искрено се надевам дека сега околу паузата ќе се расчистат некои работи во Вардар.

И слепо и сакато доби шанса како првотимец само Исени го заборавија сите.

Ако се деси ова ќе им се курчиме на тетовчани со возниот парк на газдата како своевремено они што ставаа слики од полат алемдар џиповите на нивниот им газда :vozbud:
Можда и по некоја слика со бил клинтон ќе откопаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom