А ти и со Тигран се надеваше на титула во ваква ситуација во која што е клубот????И ја сега прочитав кај ЕКИПА.Уште Тигран ако си отиде и збогум титула.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти и со Тигран се надеваше на титула во ваква ситуација во која што е клубот????И ја сега прочитав кај ЕКИПА.Уште Тигран ако си отиде и збогум титула.
Шо знам...А ти и со Тигран се надеваше на титула во ваква ситуација во која што е клубот????
Штрајк сепак немало да има и ќе идат со комплетен состав за Струмица, али верувај дека ова им е задњи обид за купување на време на Самсоненко и компанија. Сега рокот за исплата на заостанатите долгови е пролонгиран од 31-ви август за 15-ти септември. Ако и после тој датум не ги исплати, не сакам да помислам што ќе биде...Ќе јa биде рaбoтaвa или не? Ќе имa штрaјк вo неделa?
Па Беласица е загарантиран до година у 1 лига, мене ми е Пандевци да не дигаат трофејНаводно Барсегјан изјавил дека останува во Вардар најмалку до јануари.
Реално е дека може да си замине, ама не верувам да оди во Шкендија. Репрезентативец е на Ерменија, игра одлично во последно време, плус директно е поврзан со Самс, сигурно нема во факинг Шкендија да оди, туку ќе си најде финансиски поисплатлива понуда од странство. Они може да прелажуваат некои Албанци, толку им е дометот...
Туку, денешниов натпревар може да се покаже клучен во битката за опстанок
Би било добро пред пауза да одиме со 10 бода.
Беласица кој крај,а Академија Пандев,кој крај од Струмица е ?!Па Беласица е загарантиран до година у 1 лига, мене ми е Пандевци да не дигаат трофеј
село Муртино он фајр![]()
zoran zaevБеласица кој крај,а Академија Пандев,кој крај од Струмица е ?!