Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ти си чист пример до кое ниво е дојдено загадувањето во Тетово.Почнал воздухот у глава да ви мава.
Izlgeda I vo Skopje zagaduvanjeto e mnogu Loso.

Iskreno mnogu slabo izigravte deneska, jas bi sakal da se krena nivoto na ligata I kvalitetot ama tesko so ovoj tim.

Деца,ова е добар пример за кога добиваш директорско место на стара слава.Добиваш лоши резултати.Да гниете педери.Вардар ве направи луѓе и нешто,вие го направивте пропаст и ништо

Kakov Pancev be, Pancev go donese Bala vo 2 bez 15 ? Ostanavme goli na krilna pozicija ko brazilski kurvi.

Се си мислам дека ова е намерно... ќе дознаеме деновиве што е точно. Мириса на новата власт, натаму оди работата. Ако имаше денес успех, ќе се пролонгираше нивната инсталација во Вардар.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Цел живот сум пцуел луѓе што си одат порано од веќе загубени/победени мечеви али денеска и јас бев еден од тие. Очобол е мал збор. Ми го сјебаа цел ден.
Дно дна.

П.С. Сеуште не ми се верува дека Вардар плати оштета за Максимов.

Не плукајте по панчев бе луѓе си кажа човекот влеговме во групи ЛЕ за тоа е он најзаслужен, али за поразиве кај друг обратете се не кај него, не е он крив... Која брука еј, пјуник........

Се додека не се избркаат сите до еден од управата АМА СИТЕ ДО ЕДЕН и да си донесе Самс странци клубо ќе биде ваков. КАТАСТРОФА!

Максимов у маало не би го земал. Мицевски катастрофа. Едино Битанг нешто денес. Одбраната на крај пак испадна појјака страна иако примивме 2 гола. Коста е солиден, подобар од Попов. Брда е добар на лев бек. Новак и Берсегјан онака стандард.

Ако може да се смени нешто летово не ќе е лошо. Многу ни фали креативец, по никоја цена несмееа да го пуштат Фелипе.

Ова ми е прва утакмица да си отидам пред крај, овие заслужија боксови на сред терен, нема збор да се опише што беше ова денес.

Од што сум гневен ми стана сеедно... абе каков европски тим, ова се просек играчи за буџет до 300.000, и тоа им е многу.

Ама ако секое лошо е за добро, се надевам ќе има темелити промени... а до тогаш ooo chao bella, мамето ваше предаторско.

Ај у второ имаа каква таква иницијатива, ама тоа што се случуваше у прво полувреме беше буквално сквернавење на фудбалот. Жалосно на парите што ги зимаат, да собереш некој од пред кооперација за 5 пати помала сума ќе го изиграат тоа што го изиграа овие у прво полувреме.

Сетете се што ви зборев за Максимов, Попзлатанов и Цветановски.

Со такви фудбалери, максимум средина на табела. Млади биле, имало фудбал во нив.
Ништо нема во нив, дрва недоделкани.
Овој Мицевски не можеше попичкарска партија да одигра. Во ниеден дуел не влегуваше.
Евидентно е дека фали играч во средината, не може да играш фудбал без креативец, без човек што ќе води топка.
Денес преодна оценка само за Брдаровски кој имаше одличен дуел. Барсегјан одигра солидно, се гледа дека отскокнува со квалитет. Битанг солидно си вршеше работа, ама човекот доби улога да ја креира играта, а труп е со топка. На крај го ставија крило да игра.
Тошевски очобол, да беше Хамбар ќе ги искинеше по таа страна. Сто пати имаше шанса да се пробие, а ништо не направи.
Максимов трупесија невидена, Попзлатанов сто пати проба иста финта и само се фрлаше да изнуди фаул. Нема никаква продуктивност од него, дури и Петар Петковски беше поефективен на крилна позиција во минатото, а за Асани да не правиме ни муабет.
Одлуката да настапи Бериша како стартер не ја ни коментирам.
Исени беше очаен во минутажата што ја доби, а во одбрана Новак и Манев имаа просечна партија. Мака мачеа со тој црниот што им играше во напад на Пјуник.
На крај го издвојувам ЛИРА. Човече од која плажа го собрале дебилов? Одма се гледа дека врска си нема, да ги ебам и Блашко и Орце и сите што ни подвалуваат вакви играчи.
Реално тимов е чист просек и мака ќе мачиме и во македонско првенство. Се фокусираш на центаршутеви, прескокнуваш средина, а нема кој да нафрли. Го имаш Максимов што еден воздушен дуел не доби како напаѓач. Немаш ниту еден креативец во средина, не е на арно работата.
Плус, ситуацијата околу клубот е распад систем, така што и покрај послабата конкуренција во Македонска лига, ќе биде многу тешко да се надеваме на титула.

Треба ние да ги тужиме Тракаи што ни го увалија Максимов... Типот е изгубен у простор и време. Само Брда,Барсегјан и Новак би ги издвоил, другово се е за у канта. Каква титула какви бакрачи ние со овој тим за 4то место ќе се бориме у лига... И тоа ќе биде успех.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom