Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Нема врска со тоа Петковски како стопер. Напаѓач/крило играше најнормално

Иначе Брда си ја дупнал глаата, појма неам што се случило али утре нема да игра. Значи најверојатно Тошевски ќе игра десно а лево Тодороски или Попов или Антовски

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Антовски може да игра ако му обезбедиш чартер лет од Скопје. Така да Тодороски или евентуално Манев да го менуваат. Мислам дека и тој може да покрие таму. Да го ставиш Попов на температура од 40 степени да игра лев бек е како да си пуцаш во колено. Не верувам дека Бабунски ќе се одлучи на таков потег.

П.С. Данило Бала веќе на пат за Скопје. Сабајлево полетал од аеродромот во Сао Паоло, заедно со неговиот менаџер...

Антовски може да игра ако му обезбедиш чартер лет од Скопје. Така да Тодороски или евентуално Манев да го менуваат. Мислам дека и тој може да покрие таму. Да го ставиш Попов на температура од 40 степени да игра лев бек е како да си пуцаш во колено. Не верувам дека Бабунски ќе се одлучи на таков потег.

П.С. Данило Бала веќе на пат за Скопје. Сабајлево полетал од аеродромот во Сао Паоло, заедно со неговиот менаџер...
Па ме мрзеше да проверам дали он одлета за Ерменија или не, али и да беше отиден не верувам он да стартуваше, најверојатно мислам Тодороски ќе биде

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Дали ќе има пренос на утакмицата дали на тв дали стрим ?

Аман бе Попзлатанов ни на клупа не го зел, разбирам ако не го сака во прв состав и го игра Цветаноски на негово место ама каде-каде е Јове попотребен како резерва место Бериша.

45445-vardar-so-tri-letni-zasiluvanja-vo-startniot-tim-i-ofanzivno-pochnuva-vo-erevan-foto.jpg

https://sport1.mk/fudbal/uefa/varda...tniot-tim-i-ofanzivno-pochnuva-vo-erevan-foto

http://sport.com.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/strim-za-pjunik-vardar-video

Стварно не ми е јасно зошто Бериша пред Попзлатанов на клупа, освен ако не се работи за повреда, иначе очекуван стартен состав, мало изненадување е Лира пред Максимов само

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom