Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Najdenov si zamina od Estegal:vozbud:
Vardare eve sansa za veznjak :vozbud::rolleyes::vozbud:
Да беше некој фудбалер, немаше сегде по пола сезона да игра. Ок е за наша лига, ама веќе имаме такви во Мицевски и Најдовски. Крило и напаѓач ни треба моментално.

Адем има многу фудбал у него, и интелигенција со борбеност, тука би ги издвоил Антовски, Серафимов у одбрана на левата страна каде изиграа одлично, другите се тука некаде, изненадат со некој добар потег па два лоши но млади се имаат шанса нека учат, нека се бораат, нека го знојат вардаровиот дрес, и нека се спознаваат со значението на истиот.
Освен Тодороски, Колевски, Адем и евентуално Антовски, другото не е вредно за споменување. Особено оној нашинецот од Австралија... дечкото е анти-талент. Останативе нека ги дадат по позајмици некаде, па ако бидне нешто супер. У моментов не глеам дека Вардар може да има некаков аир од нив.
Teshka rab, iako dobro bi doshol. Inache kriloto ke e brazilec i utre doagja vo skopje.
За да дојде уште еден странец, претходно треба да се ослободи место. Марковиќ колку што глеам, се уште фигурира во тимот...
Да беше некој фудбалер, немаше сегде по пола сезона да игра. Ок е за наша лига, ама веќе имаме такви во Мицевски и Најдовски. Крило и напаѓач ни треба моментално.
Напаѓач донесоа... не знам што го тупиш уште. Ни требаат лев бек и крило.

Teshka rab, iako dobro bi doshol. Inache kriloto ke e brazilec i utre doagja vo skopje.
Од кај
Лев бек ќе дојде Маневски, шпиц дојде тој бразилецот, ама тој и од клипови е катастрофа. Незнам дали е уште потпишан, ако не е, подобро ич да не го зимаат.

Херенц, Лира, Манев, Маневски кога ќе се уиграат? Или толку се добри што само ден-два им треба. Лошо менаџирање и лош концепт. Битно на децата им дадоа шанса, а после ќе греат клупа или ќе идат на позајмици.

Кој е тој бразилец што би дошол утре, а сеуште нема инфо никакво за него. Тоа значи дека е или тотален анонимус или нашиве рекле дајте некое дете па ќе видиме колку вреди на лице место, без скаутинг и проверка на квалитет.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Освен Тодороски, Колевски, Адем и евентуално Антовски, другото не е вредно за споменување. Особено оној нашинецот од Австралија... дечкото е анти-талент. Останативе нека ги дадат по позајмици некаде, па ако бидне нешто супер. У моментов не глеам дека Вардар може да има некаков аир од нив.

За да дојде уште еден странец, претходно треба да се ослободи место. Марковиќ колку што глеам, се уште фигурира во тимот...

Markovic vo portugalija ke bega.[DOUBLEPOST=1530464296][/DOUBLEPOST]
Neznam sho vide tolku losho vo Brazilecot, borben e prgav, ja pika glata kaj sho Maksimov nogAta ne ja pika, neka izigra pola sezona ke go vidime, mnogu e bitno da go pogodAt kariokava na levo krilo, da se nadevame deka ke e nekoj so priblizno slicen kvalitet na Felipe. Inache za Manevski ushte ne e 100% sigurno.[DOUBLEPOST=1530471347][/DOUBLEPOST]IMG_1400.PNG Lira

Последно уредено:
Spored igrata pojke lici na amc ili left wing, 1,67 visok, dobar tehnicki[DOUBLEPOST=1530542066][/DOUBLEPOST]
D.Bala - W.Lira - Barsegyan
Micevski - Bitang - Juffo
Manevski - Heranz - Novak - Tosevski
Gacevski
Vaka taka dobar brz tehnicki tim sklopivme, ushte da se voigraat, ovaj sostav ima potencijal za brza napagjacka atraktivna igra koja nebeshe slucaj so lanskiot sostav, se nadevam deka ke izigraat uste 1-2 prijatelski doma pred natprevarot so Pyunik.

Последно уредено:
Мислам не случајно му доведоа куп помошници на Бабунски пример Бојовиќ цело време се дере на глас и ги контролира играчите така да мислам не е толку голема неговата улога колку што изгледа..

Spored igrata pojke lici na amc ili left wing, 1,67 visok, dobar tehnicki[DOUBLEPOST=1530542066][/DOUBLEPOST]
D.Bala - W.Lira - Barsegyan
Micevski - Bitang - Juffo
Manevski - Heranz - Novak - Tosevski
Gacevski
Vaka taka dobar brz tehnicki tim sklopivme, ushte da se voigraat, ovaj sostav ima potencijal za brza napagjacka atraktivna igra koja nebeshe slucaj so lanskiot sostav, se nadevam deka ke izigraat uste 1-2 prijatelski doma pred natprevarot so Pyunik.
Да не судам пред време, се на се добар тим напраивме како што беше пред месец дена, али бразилциве не ми праат ќејф.
Ќе видиме како ќе се покажат. Мора да се поминат двете кола први и у меѓуврене да се уиграат колку толку и после натаму нилад не се знае, може па ќе има изненадување како лани.

Бала ќе биде новиот Лико... Бала Фанс [emoji23]

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Колку се сигурно трансферите и кој од овие играчи уште не е сигурен?
Ме радува што се купуваат играчи се бадевам дека ќе ја вратиме титулава на Градски.

Мене ми се допаѓаа како играа младите (до 21 мислам) под Бабунски, има замисли и знаење дефинитивно.
Tiki - taka stil forsirashe,
Да не судам пред време, се на се добар тим напраивме како што беше пред месец дена, али бразилциве не ми праат ќејф.
Ќе видиме како ќе се покажат. Мора да се поминат двете кола први и у меѓуврене да се уиграат колку толку и после натаму нилад не се знае, може па ќе има изненадување како лани.
vtoro kolo potesko ke e, duri so pyunik ke e tesno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom