Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Budzet ke ima za novi igrachi ili ke padnime na nivo na Pelister, Pobeda ?

Очигледно е дека буџетот е скратен со самото тоа кој фудбалери си одат а кој доаѓаат .
Сега за сега инфо во поглед на суми немам .

Изгледа мн проблеми има во овој Вардар пред се неизвесноста за финансирањето на клубот и задоцнетите плати.Инаку Чеде со ништо не покажа дека треба да остане во клубот но исто така и управата која испушти цел прв тим а не успеа да доведе некое топ засилување како што на вреето беа Фелипе,Хоџ,Попов..
Јас уште на почетокот на сезона велев дека Чеде нема капацитет и квалитет да го води Вардар овде ме направија брат на Седловски. На крај се виде кој бил во право. :facepalm:

Ќе може да се проследи во живо Вардар - Шкендија, гледам на ТВ ФФМ нема линк за денешните натпревари?

Вардар со Колевски стартува во напад (Максимов на клупа). Знам дека Максимов не импресионира ама Колевски да стартува место него (и тоа против Шкендија) ми е малце претерано али ај. Исто и Фитор Реџепи стартер во среден ред.

Еднаш не го погоди тимот Чеде, не знам зошто е вака, секое коло ние играме со различен тим, формација.. Како да се воиграа тимот, кога секое коло играш со различни играчи..
И против Шкендија почнуваме со два малди играчи кои немаат два наступа вкупно со сега..
Сега гледам Бабунски е тренер на Вардар..

Последно уредено:
moze da se zalite kaj FFM preku Akademia Pandev :)
Една титула земавте после 3 години и вие малце да се израдувате , не се радувај многу Вардар не пропаѓа така лесно , ке се вратиме и пак ке ве газиме , за вас сме Реал Мадрид :)

Абе кај се изгуби Попзлатанов, тек сеа приметив дека воопшто го нема во состав последниве натпревари, повреден е?

Една титула земавте после 3 години и вие малце да се израдувате , не се радувај многу Вардар не пропаѓа така лесно , ке се вратиме и пак ке ве газиме , за вас сме Реал Мадрид :)
ko za informacija vtora e za 3 godini(Kup 2016)..se ima pocetok i kraj,samo sto za nas e pocetokot a za vas krajot

ko za informacija vtora e za 3 godini(Kup 2016)..se ima pocetok i kraj,samo sto za nas e pocetokot a za vas krajot
Џабе ви се и титули и све кога се однесувате како нецивилизирано племе. На што личи кршење на соблекувална? И после зашто ве викаме племе се чудите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom