Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro be razbiram da se forsira igrac ama onoj Antoski li be ? pa sekoja uzltakmica po eden gol poklonuva !

Леле колку се мизерни нашиве. Искра си реди петарди против било кој.6-0. :pov:Ние 1-1. Сите отказ:несвест:

После сите оние заминувања, а особено на Фелипе, Вардар има екипа на ниво на просечен македонски прволигаш. Доволно е само да се погледне средината составена од Глигоров, Битанг и Исени, и се ми станува јасно...

Нема мотив, нема хемија, нема тренер, нема ништо... Останува само да го дочекаме крајот на сезоната и да се надеваме на официјален став од страна на управата што догодина.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Dobro be razbiram da se forsira igrac ama onoj Antoski li be ? pa sekoja uzltakmica po eden gol poklonuva !
pisav uste porano deka rano mu e za vo 1. MFL, go povtoriv toa i posle prviot natprevar na koj odigra solidno. problemot ne e vo deteto, problemot e sto go pustaat so tolkava minutaza iako se uste ne e spremen. ovaka mu stetat bidejki gubi samodoverba. dobro e da se forsiraat mladi igraci, no ne koga e za ocekuvanje deka ke potfrlat.

https://ekipa.mk/chede-janevski-zaminuva-boban-babunski-ke-bide-nov-trener-na-vardar/

Екипа, секогаш загрижени за Вардар :)
Влатко Костов минатата недела поднесе оставка во Ренова, незадоволен од односот на ФФМ кон Ренова, не им одложувале натпревари ???? Некако се поклопуваат работиве, не би ме изненадило Костов да го ангажираат, ако не денес после наводниов состанок со Чеде и евентуалната оставка тогаш од јуни.

Сметам дека Боби има тренерски квалитети да го води Вардар и воедно ги прати модерните фудбалски текови, но една работа мора да се знае што воопшто не ми се допаѓа. Поради коцкарски долгови, човекот е заглавен позамашна сума на пари кај Панчев и всушност одработува за него. По доаѓањето на Кобрата за директор, Бабунски беше поставен за координатор на младинската школа како би можел редовно да му ја отплаќа добиената позајмица. За жал се плашам дека Вардар се повеќе станува заложник на личните интереси на Панчев и клубот не може ништо позитивно да извлече од неговите постапки.
И секако, смешно е за огромниот број пропусти на ова раководство, да се бара одговорност само од тренерот, иако дел од вината за лошите резултати несомнено постои и кај него. Сепак тие треба да бидат први на листата на отпуштени.

Изгледа мн проблеми има во овој Вардар пред се неизвесноста за финансирањето на клубот и задоцнетите плати.Инаку Чеде со ништо не покажа дека треба да остане во клубот но исто така и управата која испушти цел прв тим а не успеа да доведе некое топ засилување како што на вреето беа Фелипе,Хоџ,Попов..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom