Лудогорец демантира било каква заинтересираност за Николов https://www.sportal.bg/news.php?news=696795 Значи Николов останува барем до лето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене понекогаш ме чуди како ги копаат играчиве, и Сержињо и Гофри коа ги земаа мислам дека ни на трансфермаркт не можеа да се најдат а и двајцата топ испаднаа, а слично беше и со Рашо кој го донесоа како 19 годишен анонимец од Црна Гора и исто испадна супер талент (може не е некој ѕвер ама дефинитивно талентиран и сепак испадна дека одличен скаутинг направиле).исто сержињо од Работнички не е лоша опција договорот му истекува на лето а може да игра и лево и десно во офанзива е мн опасен што се покажа и на натпреварот со Вардар.Не знам само како Работнички секогаш успеваат да пронајдат млади таленти а ние мн тешко треба и кај скаутите некоја промена за да не се носат играчи како до времето на Седло што само ќе го оптеретуваат буџетот на клубот.
исто сержињо од Работнички не е лоша опција договорот му истекува на лето а може да игра и лево и десно во офанзива е мн опасен што се покажа и на натпреварот со Вардар.Не знам само како Работнички секогаш успеваат да пронајдат млади таленти а ние мн тешко треба и кај скаутите некоја промена за да не се носат играчи како до времето на Седло што само ќе го оптеретуваат буџетот на клубот.
И мене понекогаш ме чуди како ги копаат играчиве, и Сержињо и Гофри коа ги земаа мислам дека ни на трансфермаркт не можеа да се најдат а и двајцата топ испаднаа, а слично беше и со Рашо кој го донесоа како 19 годишен анонимец од Црна Гора и исто испадна супер талент (може не е некој ѕвер ама дефинитивно талентиран и сепак испадна дека одличен скаутинг направиле).
Немаат никаков притисок ниту пак ризик Работнички со ваквите трансфери, од друга страна Вардар мора внимателно да селектира поради ограничениот број странци, па се носат претежно проверени и квалитетни играчи, со добро CV. Нека донесат Работнички да ги видам засилување како Максимов на пример..Се е точно што пиша, само не ми беше тоа поентата, никој не го нападна Вардар како тоа они не ги откриле први или како и они не работат вака (јасно е дека како што кажа Вардар не може да си дозволи со анонимци да експериментира и дека Работнички нема таков притисок или ризик), ниту па некој вика дека ќе напрват големи кариери. Коментарот ми беше што иако секогаш носат анонимци, сепак добар дел од нив на крај испаѓаат како добри и талентирани играчи (и секогаш се млади што ги донеле за без пари). Реално кога носиш такви анонимци секогаш има голем ризик дека ќе испаднат некои дупки како Кофи, ама очигледно Работнички сепак добро ги анализира (иако имаа и по некои утки) штом повеќето на крај испаѓаа солидни, и тоа и зборам дека е за пофалба што така успешно откриваат играчи.А колку слични вакви прошле и скроз исчезнале од фудбалската мапа ?Немаат никаков притисок ниту пак ризик Работнички со ваквите трансфери, од друга страна Вардар мора внимателно да селектира поради ограничениот број странци, па се носат претежно проверени и квалитетни играчи, со добро CV. Нека донесат Работнички да ги видам засилување како Максимов на пример..