Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Што има врска ако ја играат утре бе, и јас да не баталев кладилница би ја играл на секој тип што е поклон. :D 1-1&4+, 1-1&2+ прво, 1-1&2+ второ ... :D

Инаку да сум на местото на Чеде утре би извадил состав каков што никогаш до сега нема стапнато на терен. И така е отидена во курац ЛЕ уште пред да почне, и така крајниот резултат најверојатно ќе зависи од тоа колку им се игра на Сосиедат, па од таму мислам дека е време баш сега да се фрлат во оган некои играчи и да видиме со каков квалитет располагаат истите. Од искусниве не видовме ниту ќар ниту желба за надигрување па од таму време е за промени според мене.

Алексовски
Велковски Новак Муслиу
Хоф Николов Фелипе Исени Демири
Барсегјан Итало

Што има врска ако ја играат утре бе, и јас да не баталев кладилница би ја играл на секој тип што е поклон. :D 1-1&4+, 1-1&2+ прво, 1-1&2+ второ ... :D

Инаку да сум на местото на Чеде утре би извадил состав каков што никогаш до сега нема стапнато на терен. И така е отидена во курац ЛЕ уште пред да почне, и така крајниот резултат најверојатно ќе зависи од тоа колку им се игра на Сосиедат, па од таму мислам дека е време баш сега да се фрлат во оган некои играчи и да видиме со каков квалитет располагаат истите. Од искусниве не видовме ниту ќар ниту желба за надигрување па од таму време е за промени според мене.

Алексовски
Велковски Новак Муслиу
Хоф Николов Фелипе Исени Демири
Барсегјан Итало

Идиоти што не играат младиве, Петковски, Исени, Алексовски, и бекот десен Тодоровски па и Стојчевски, еден да изигра добро , ете ги парите, вакви утакмици нема кој тим нема пратено скаути, али ок сега со новиот директор ке биде подобро :D

Не ги гледав двете со Фенер, победивме.
И вечер нема да можам да ја гледам утакмицата, така да очекувам поволен резултат :D

Идиоти што не играат младиве, Петковски, Исени, Алексовски, и бекот десен Тодоровски па и Стојчевски, еден да изигра добро , ете ги парите, вакви утакмици нема кој тим нема пратено скаути, али ок сега со новиот директор ке биде подобро :D
Најтапа е што следното коло (во недела) Вардар ќе биде без Хамбарџумјан и Брдаровски и таман ќе беше прилика Тодороски пак да стартува ама он ќе биде со У19 оти играат квалификации, значи сеа место со Тодороски ќе се крпи со некој од типот на Муслиу, Демири, Глишиќ или Глигоров како десен бек ЛОЛ

ФК Вардар: Гачевски, Хамбарџумјан, Грнчаров, Новак, Глишиќ, Марковиќ, Николов, Фелипе, Џигаури, Барсегјан и Итало.

Гличиќ :LOL:
Блажевски го нема, моментално е Роналдо за цел напад, единствен што се приметува дека го дава максимумот

Шиле е катастрофа дефанзивно затоа ваљда не го игра. Цело време го излетуваат со едноставни дупли пасови и утрчувања зад грб.

Ако го играа стварно пак Глишиќ у прва, не знам што да кажам... Тука по десна страна не убијаа, дуваше промаја.. Сега мислам дека ќе не потценат многу, многу стандардни играчи нема да им играат, се останува на нашите, нека се погледнат себе во очи, нека ја пронајдат најголемата можна мотивација, нека го дадат и последниот атом од силите за позитивен резултат. Ако се бориме, и гинеме за секоја топка за секоја позиција, неможе да изгубиме! Ова сега е момент кој може многу работи да смени во позитивна конотација. Јас верувам, иако шансите се скоро никакви, надежта не може никој да ни ја одземе!

Последно уредено:
Глишиќ пак ќе бил стартер. Да не знае чоек дали да плаче или да се смее.

Гачевски - Глишиќ, Новак, Грнчаров, Хамбарџумјан - Николов, Маркович - Барсегјан, Фелипе, Џигуари - Итало

takvo nesto funkcionirase do pred 10-15 godini. vo denesno vreme recisi site klubovi koi imaat pari ne plakaat debela otsteta bez da go gledaat igracoto na minimum 5-6 natprevari. poradi toa petkovski i da go stavat kako starter i da im sibne 3 gola sepak nikoj ne bi platil za nego dobra suma bidejki ke zemat snimki od drugi natprevari i ke donesat zaklucok deka trite gola mu bile isklucok. sepak nema da imav nisto protiv da igraa so pomlad sostav.

Чеде што правиш бе?! Да не те форсираат некои менаџери или пак толку ти е знаењето? Дај боже да бидеш демантиран вечер, иначе луди се од управа ако те остават.

Кој ти к***ц со Глишиќ бре.. Можда и Грне треба да олади малце, Муслиу или Даре да добијат шанса, а вториов може и во среден ред да се проба, и онака Вања и Глигоров се ужас.

Мали Глиша на терен :ROFLMAO::ROFLMAO:

Mouse-Say-Come-At-Me-Ese-Very-Funny-Meme-Image.jpg

18 минута 0-0 :vozbud::vozbud::cuc::cuc:[DOUBLEPOST=1509654533][/DOUBLEPOST]Татко ми ми кажа дека некогаш противниците имале корнер кој не завршил со 100%на шанса.

Најнискиот на терен ни даде гол со глава :pos::facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom